enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3764
EURO
35,0246
ALTIN
2.326,54
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

HAMDEMİRCİ:Muhterem Erbakan Hocamızı Rahmetle Anıyoruz

HAMDEMİRCİ:Muhterem Erbakan Hocamızı Rahmetle Anıyoruz
25.08.2015
105
A+
A-

MUHTEREM ERBAKAN HOCAMIZI RAHMETLE ANIYORUZ

27 Şubat 2011 tarihinde Rahmet-i Rahman’a kavuşan Erbakan Hocamızı rahmetle anıyoruz.

Cennetmekan Hocamız, Türkiye’nin tarihi misyonunu yeniden inşa edecek, kendi medeniyet değerlerimizi taşıyan ‘’Milli Görüş Hareketi’’ ile 20. Yüzyıla damgasını vurmuş bir liderdir.

Milli Görüş hareketi, insanlık tarihi boyunca devam eden Hak-Batıl mücadelesinin son kırk beş yıllık sürecinin adıdır. Sadece Milli Görüş değerleriyle anlamlı olan Saadet Partisi, bu değerleri milletimize yeniden hatırlatmak için çalışmaktadır.

‘’Namaz dinin direği, cihad ise zirvesidir. Biz siyaset değil, cihad yapıyoruz’’ diyen Hocamız, basit gerekçelerle dört kez Milli Görüş Partileri kapatıldığı halde mücadelesinden bir an dahi geri durmamış, ‘’Yeniden Büyük Türkiye’’ ve ‘Yeni Bir Dünya’nın tesisi için çalışmıştır.

Bütün engellemelere rağmen, 1995 seçimlerinde Refah Partisi’ni Türkiye’nin en büyük partisi yaptı. Yine büyük engellemelere rağmen 1996 yılında Refah-Yol Hükümeti’ni kurarak Türkiye Cumhuriyeti’nin 54. Başbakanı oldu. Son elli yıldır sürekli açık veren bütçeyi ‘’denk’’ yaptı. İç sömürüyü önlemek için ‘Havuz Sistemi’ni kurdu. Irkçı Siyonizm’i ve küresel Emperyalizm’i önleyebilmek, tüm mazlum milletlerin haklarını savunmak maksadıyla 8 İslam ülkesine liderlik ederek D-8 İslam Birliği’ni kurdu. Milletimizin refah düzeyini arttırarak ‘Yaşanılabilir Bir Türkiye’yi tesis etti.

1969 yılında tek başına Milli Görüş Hareketi’ni başlattığında ‘’Bir çiçekle bahar gelir mi?’’ diyenlere, ‘’Evet, bir çiçekle bahar gelmez ancak, her bahar bir çiçekle başlar’’ yanıtını vermiştir. Bugün Milli Görüş’ün geldiği nokta bu sözün ne kadar isabetli olduğunun kanıtıdır.

Şimdi iş başa düştü. Sorumluluk artık bizim omuzlarımızda. Dünyaya Saadet nizamı ve adil düzenin gelmesi için hep beraber ayağa kalkacağız ve Hocamızın açtığı yolda yürümeye devam edeceğiz.

‘24 Şubat- 2 Mart Erbakan Haftası’ kapsamında, 27 Şubat 2014 Perşembe günü Saat:10:30’da Merkez Efendi Kabristanı’nda (Merhum Erbakan Hocamızın Kabri başında) ve Yatsı namazına mütaakip İstanbul Fatih Camii’nde tertip edilecek olan ‘Kuran Ziyafeti ve Hatim Duasına’, ayrıca 28 Şubat 2014 Cuma günü, Silivri Anadolu Gençlik Derneğimizin yatsı namazına müteakip Dernek Binası’nda tertip edeceği, ‘Erbakan Hocamız için Kuran-ı Kerim Tilaveti, Hatim Duası ve Erbakan Hocamızın hayatının anlatıldığı film gösterimine’ tüm Silivri halkını davet ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Mahmut HAMDEMİRCİ

Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.