enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Hamdemirci: Onlar ki; iman ve inançlarıyla, o güne kadar aşılamayan surları aşmış ve yeni bir çağ açmışlardır.

Hamdemirci: Onlar ki; iman ve inançlarıyla, o güne kadar aşılamayan surları aşmış ve yeni bir çağ açmışlardır.
25.08.2015
95
A+
A-

29 MAYIS İSTANBUL’UN FETHİ

Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı olarak, İstanbul’un Fethi’nin 560. Yılını kutlar, fethin İslam Ümmeti’nin kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz.

‘İstanbul bir gün mutlaka feth olunacaktır. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, O’nu fetheden asker ne güzel asker’ Hadis-i Şerif’ine mazhar olmuş, bu onurlu mücadelede yer almış komutan ve askerlerimize Rabbimiz rahmet eylesin. Onlar ki; iman ve inançlarıyla, o güne kadar aşılamayan surları aşmış ve yeni bir çağ açmışlardır.

Atalarımız at sırtında adil bir dünya kurmak için, bütün engelleri aşmış ve şerefle savaşmıştır. Bugün, biz Milli Görüşçülerin görevi, ecdadımızın yolundan giderek, adaleti ve hakkı hakim kılmak, dünyadaki akan kanı durdurmak, ‘Yeniden Büyük Türkiye’ ve ‘Yeni Bir Dünya’yı kurmaktır.

İstanbul’un Fethi denilince akla ilk, Fatih Sultan Mehmet Han gelir. Fetih ruhu ve İslam ümmeti için taşıdığı değer denilince de, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan gelir. Rahmetli Erbakan Hocamız, bizlere fethin ne anlama geldiğini, önemini ve ümmet için taşıdığı değeri yeniden hatırlattı. Belleklerden silinmek istenen tarihimizi gün yüzüne çıkartarak, milletimizin şanlı tarihine dikkat çekti, fetih ve fatih sözcüklerini zihinlerimize nakşetti. Yeni nesiller, Erbakan Hocamızın bizlere miras bıraktığı fetih ruhuyla yetişecek, Hocamızın idealleri fetih gençliği ile yaşayacak ve yaşatılacaktır.

İstanbul’un fethi denilince akla gelen bir başka fetih sembolü Ayasofya’dır. Ayasofya, Fatih Sultan Mehmet’in bizlere emanetidir. İnşallah, İstanbul’un fethine engel olan Haliç’teki zinciri ecdadımızın kırdığı gibi, fetih nesli de Ayasofya’nın zincirlerini kıracak ve Ayasofya, cami olarak ibadete yeniden açılacaktır.

En kısa zamanda, Allah’ın yardımı, inanç ve gayretimizle Osmanlı’nın torunları olarak, yeniden toparlanarak, tarihteki şerefli yerimizi almalıyız.

İstanbul’un Fethi Kutlamaları, 31 Mayıs Cumartesi günü Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde, Ayasofya Camii önünde, Kabe imamının katılımıyla sabah namazı programı ile başlayıp 17:00’da Kocaeli İsmet Paşa stadında Fetih ve Gençlik Şöleni ile gerçekleştirilecektir. Bu anlamlı programa tüm Silivri halkını davet eder, saygılar sunarız.

MAHMUT HAMDEMİRCİ

SAADET PARTİSİ SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.