enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5642
EURO
34,7387
ALTIN
2.492,67
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

HAMDEMİRCİ:Çanakkale Geçilmez

HAMDEMİRCİ:Çanakkale Geçilmez
25.08.2015
97
A+
A-

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı olarak, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 99. yılını kutlar, bu vatanı canları pahasına bizlere emanet eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarız.

Çanakkale Zaferi, adı tarihe altın harflerle yazılmış bir kahramanlık destanıdır. Bundan 99 yıl önce askeri ve teknolojik gücüne güvenerek Çanakkale’ye gelenler, milletimizin iman gücü karşısında asla unutamayacakları bir ders almışlardır. Çanakkale, milletimizin hangi şart altında olursa olsun dayatma ve esarete boyun eğmeyeceğinin ispatıdır.

Vatanın dört bir yanından gelerek savaşan ve bu uğurda can veren ecdadımız, milli birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü temellere sahip olduğunu tüm dünyaya göstermiştir.

Milletimizin sahip olduğu bu üstün kardeşlik ve iman gücünün Çanakkale’de aşılamayacağını gören emperyalist şer güçler bugün, kardeşliğimizi bozmaya, ahlaki ve manevi değerlerimizi tahrip etmeye yönelik çalışma ve gayretin içindedir. Dönemin en yüksek teknolojisiyle donatılmış silah gücüyle Çanakkale’yi geçemeyenler bugün, misyonerlerle, Avrupa Birliği kriterleri adı altında dayatılan düzenlemelerle ve yerli kalkınmayı yok edip, dışa bağımlılığı körükleyen zihniyetlerle geçmeye çalışmaktadır.

Unutulmamalıdır ki; Çanakkale destanı Milli Görüş ruhuyla yazılmıştır. Çünkü Milli Görüş, bağımsızlığın, milli ve manevi değerlerin ifadesini bulduğu ruhun adıdır. Teslimiyet ve boyun eğme değil, direniş ve mücadelenin adıdır.

Milletimizin, Çanakkale’de sahip olduğu şuurla oynanmak istenen oyunlara dur diyeceği ve ‘Çanakkale Geçilmez’ diyeceği günler çok yakındır.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.