enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Hamdemirci:Kavganın Yerine Kardeşliği Hakim Kılmalıyız

Hamdemirci:Kavganın Yerine Kardeşliği Hakim Kılmalıyız
25.08.2015
92
A+
A-

Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı olarak, Berat Kandili’nizi tebrik eder, Berat Kandili’nin, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin birlik ve beraberliğine, insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz.

Berat, kişinin bir yükümlülükten kurtulması veya yükümlülüğünün bulunmaması anlamına gelmektedir. Nitekim, müminlerin günah yüklerinden kurtulup, ilahi affa ve rahmete ermeleri umulduğu için, bu geceye Berat gecesi denmiştir. Bu gece, Ramazan ayının müjdecisidir.

Bu mübarek geceler, kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek için bize sunulmuş birer ilahi fırsattır. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen karanlık oyunları bozmalıyız.

Maalesef, Türkiye bugün kritik bir noktaya gelmiştir. Yollar kesilmektedir ve 15-20 gündür Bingöl-Diyarbakır yolu kapalıdır. İnsanlar dağa kaçırılmakta, çocuklar dağa çıkarılmaktadır. Can emniyeti ortadan kalkmış, barış süreci söylemleri yerini savaş çığlıklarına bırakmıştır. Bu olayların tek sorumlusu, barış sürecini sağlam temeller üzerine oturtamayan ve Türkiye’yi çatışma ve bölünmenin eşiğine getiren hükümettir.

Diyarbakır Lice 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda bayrağımıza yapılan menfur saldırı ile milletimizin milli ve manevi duygularına dokunularak, ülkemiz kardeş kavgasına sürüklenmeye çalışılmaktadır. Saadet Partisi olarak bu menfur saldırıyı tel’in ediyoruz. Ancak, bu ülkeyi acziyete düşüren hükümeti de şiddetle kınıyoruz.

Mazlum İslam Coğrafyası’ndaki kaos ortamının Ülkemizde de olması için çaba sarf edenlerin emellerine fırsat vermemeliyiz. Bunun için de; birbirimizi anlamaya çalışarak, farklılıklarımızı ayrılık nedeni değil, zenginlik unsuru olarak görmeliyiz. Bir Müslüman sadece kendini değil, bütün insanlığı kurtarmakla mükelleftir.

Bu yüzden, sömürünün yerine adaleti, kaosun yerine huzuru, kavganın yerine kardeşliği hakim kılarak, güçlünün değil, haklının hakim olduğu adil bir dünyayı tesis etmek için çalışmalıyız.

MAHMUT HAMDEMİRCİ

SAADET PARTİSİ SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.