enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5644
EURO
34,6957
ALTIN
2.487,66
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İmamoğlu, Huzur ve Güvenin Teminatçısı Zabıtaları Kutladı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zabıta Teşkilatı’nın 189. Kuruluş Yıldönümü’nde zabıta görevlileri ile yemekte bir araya geldi. Zabıta Haftası’nı onlarla birlikte pasta keserek kutlayan İmamoğlu, “Barışın, huzurun ve disiplinin yereldeki teminatı olan sizler, belediyenin görünen yüzü, halkla ilişkilerisiniz. Tarafınızdan iyi temsil edilmek istiyorum, ben de sizleri iyi temsil etmek istiyorum. Beylikdüzü halkını en çok mutlu eden zabıta birimimiz olsun” dedi. İmamoğlu ayrıca, kısa zamanda zabıtaların görüş ve isteklerinin değerlendirileceği, mesleki gelişimlerine katkıda bulunacak bir çalıştayda buluşabileceklerini ifade etti.

İmamoğlu, Huzur ve Güvenin Teminatçısı Zabıtaları Kutladı
11.09.2015
144
A+
A-

Zabıta Haftası, Beylikdüzü’nde Fevzi Hoca Restaurant’ta verilen yemekte kutlandı. Yemeğe Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başkan Yardımcısı Zeki Çanakçı, Belediye Meclis Üyesi Fatih Keleş katıldı. Zabıta Haftası’nı buruk bir şekilde kutladıklarını, bugüne dair daha farklı bir program düşündüklerini ancak ülkedeki acı kayıplar nedeniyle sakin bir kutlama yapıldığını belirtti ve şehitlere Allah’tan rahmet, tüm ulusal başsağlığı diledi.
“Belediye İmajı ve Algısında Önemli Rol Oynuyorsunuz”
Tüm zabıta görevlileri ile bir arada yemek yiyen Başkan İmamoğlu yaptığı konuşmada Zabıta Teşkilatı’nın bu topraklardaki en eski teşkilat yapılanmasından biri olduğunu söyleyerek, sahada barışı, huzuru ve güvenliği sağlayan kişiler olarak belediyenin teminatı sayıldıklarını vurguladı. İmamoğlu, vatandaşla belediye arasında köprü görevi de gördüklerini kaydetti. Belediyenin algı yönetimi ve markalaşma sürecinde her bir zabıta görevlisinin etkin olduğunu dile getiren İmamoğlu, “Sizler tarafından iyi temsil edilmek ve ben de sizleri iyi temsil etmek istiyorum. Sizlerin gurur duyacağı bir belediye başkanlık süreci yaşatmak istiyorum. Bu çabayı sizden de görmeyi temenni ediyorum” diye konuştu.
“Mesleği Konuşacağımız Bir Çalıştay Kuracağız”
Zabıta mesleğinin bugünkü durumu ile ilgili de mesajlar veren Başkan İmamoğlu, mesleğe birçok sınırlama getirildiğinin farkında olduğunu, mesleği geliştirmek ve daha iyi çalışma koşullarını sağlayabilmek adına yakın zamanda bir araya gelecekleri bir çalıştay oluşturulması talimatı verdi. Zabıta görevlilerini dinlemek, görüş ve önerileri almak istediğinin altını çizen İmamoğlu, iletişime her zaman açık olduğunu ifade etti. İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi zabıtalarının vatandaşa ve bu ilçeye nasıl daha faydalı olabileceklerini uzman katılımcılar eşliğinde konuşacakları, değerlendirme yaparak çözüm sunacakları çalıştayın en kısa sürede toplanacağını bir kez daha vurguladı. Tüm zabıtaların haftasını kutlayan İmamoğlu, çalışanlarla birlikte pasta kesti, herkese huzur, sağlık ve mutluluk diledi.

Zabıta Hafta Zabıta Haftası (2) Zabıta Haftası (3) Zabıta Haftası (4) Zabıta Haftası (5) Zabıta Haftası (6)

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.