enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar,Korkusuz Kahramanları Unutmadı

Işıklar,Korkusuz Kahramanları Unutmadı
25.08.2015
86
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, kurum ve kuruluşlara gerçekleştirdiği nezaket ziyaretlerine Selimpaşa İtfaiye Grup Amirliği ile devam etti. Burada Grup Amiri Nabi Akgün ve itfaiyecilerle biraraya gelen Işıklar, yeri geldiğinde kendi canını ortaya koyarak hayat kurtaran personele çalışmalarında başarılar diledi. Işıklara ziyaretinde CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri ve yeni dönem Meclis Üyesi aday adayları da eşlik etti.

IŞIKLAR: KUTSAL BİR AMACA HİZMET EDİYORSUNUZ

Silivri hizmet binasındaki tadilat nedeniyle geçici olarak Selimpaşa’da görev yapan İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret eden Işıklar konuşmasında, “Yapmış olduğunuz görevin ne denli kutsal bir amaca hizmet ettiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Özellikle yeri geldiğinde kendi canınızı hiç düşünmeden giriştiğiniz bir insanın hayatını kurtarma mücadelenizi takdir ediyorum. Sizin şahsınızda tüm arkadaşlarıma da çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

AKGÜN: HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Selimpaşa İtfaiye Grup Amiri Nabi Akgün de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini ve düşüncelerini,” Öncelikle gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı onur duyduk, çok teşekkür ederim. Allah kime nasip ederse, başımızın üzerinde yeri var. Adaylığınız hayırlı uğurlu olsun, çalışmalarınızda başarılar dilerim” sözleriyle ifade etti.

IŞIKLAR PERSONELLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Selimpaşa İtfaiye Grup Amirliği’ne gerçekleştirdiği ziyaretinde burada görevli personelle de bir araya gelerek çalışmalarında başarılar diledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.