enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4615
EURO
34,7745
ALTIN
2.420,41
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İYGAD Projeleriyle Yola Çıktı

İYGAD Projeleriyle Yola Çıktı
25.08.2015
103
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştridiği genel kurulun ardından görev dağılımını da gerçekleştiren İYGAD yönetimi kendilerini davet eden belediye başkanlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor. Ziyaretelerin ilk gününde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret eden İYGAD yönetimi, bir sonraki gün ise Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ü makamında ziyaret etti. İYGAD yönetimi bugün ise Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile bir araya gelecek.

Tarakçı, ‘mesleğimizde kaliteyi getireceğiz’
Ziyaretlerde dernek yönetimi adına sunumlarda bulunan İYGAD Başkanı Ali Tarakçı, belediye başkanlarının gazeteciler hakkında ki bazı şikayetlerini dikkate alacaklarını ve ilk etapta gazetecilik mesleğinde belli bir kaliteyi getireceklerini belirtti. Siyasetçileri yanlış yaptıklarında her platformda eleştireceklerini belirten Tarakçı, ‘biz ne kadar yanlış yapıyor ve bu konuda öz eleştiri yapıyorsak, yanlış yapan belediye başkanlarından da bunun hesabını sormayı biliriz’ şeklinde konuştu. 

Başkanlar da kalite istedi
Ziyaretten dolayı memnunluk duyduklarını, yeni İYGAD yönetiminin kaliteli isimlerden kurulduğunu ve saygı duyduklarını belirten belediye başkanları bazı eleştirileri de yapmayı ihmal etmedi. Belaltı olarak tabir edilen bazı haberlerin ve bunları yapan gazetecilerin yerel gazeteciliğe darbe vurduğunu belirten bazı belediye başkanları İYGAD’ın bu konuda da önlem alacağına inandığını belirtti.

Projeler göz kamaştıracak
Önce, haber anlamında takip ettikleri İstanbul’da ki belediye başkanlarını ziyaret eden İYGAD yönetimi önümüzde ki günlerde ise siyasi parti il başkanlıklarını ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı da ziyaret edecek.
İYGAD’ın belediye başkanı ziyaretleri gerçekleştirmeyi hedeflediği projeler arasında yer almıyor. 
İlk etapta her ilçede yerel gazetelerin satışının ve dağıtımının yapılacağı merkezler kurmayı hedefleyen İYGAD yönetimi, yine ilçelerde meslektaşlarının fikir alışverişinde bulunacağı ve dinlenebileceği tesisleri de kazandırmayı hedefliyor. Yeni üye çalışması, üye kimlik kartları, geziler, piknikler, futbol turnuvası hedefleyen ve sosyal projeleriyle de adından söz ettirecek İYGAD mesleki eğitim konusunda da fotoğraf ve haber yazma eğitimleri gerçekleştirecek. Basın Yayın Enformasyon il müdürlüğü ile ortaklaşa çalışmalar gerçekleştirecek olan İYGAD, sarı basın kartı konusunda kriterlerin gözden geçirilmesi ile ilgili girişimlere başlarken, resmi ilan alınması noktasında ortaya konan kriterlerin iyileştirilmesi içinde çalışmalar yapacak. Üyelerinin toplu taşıma araçları ve İDO’dan ücretsiz yararlanması için de çalışmalara başlayacak İYGAD yönetimi ilk etapta gerçekleştirmeyi düşündüğü bu projelerden sonra ciddi ve önemli projeler içinde adım atacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.