enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

`KÜLTÜRLERİMİZ YAŞATILMALI`

`KÜLTÜRLERİMİZ YAŞATILMALI`
25.08.2015
99
A+
A-
 Açılısa Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkanvekili Dilek Demiral, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları da eşlik etti. 

ANADOLU KÜLTÜRÜ YAŞATILMALI

Derneğin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile AK Partili heyet ve davetlilerle birlikte kesen AK Parti Silivri İlçe Başkanvekili Dilek Demiral, açılış sonrası yaptığı konuşmada, Anadolu kültürünün yaşaması ve yaşatılması anlamında derneklere çok büyük görevler düştüğünü belirterek, “ Dini, dili, ırkı, mezhebi ne olursa olsun Türkiye coğrafyasında ki bütün illerimizin her birinde ayrı bir kültür vardır. Bu kültürün yaşaması ve yaşatılması adına çeşitli nedenlerle memleketlerini terk ederek büyük şehirlerde yaşamaya çalışan vatandaşlarımızın kurmuş oldukları bu derneklerle Anadolu kültürümüz yaşatılmaya çalışılıyor. 
Kültürel farklılığımızın zenginliği içerisinde birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları dahilinde hep beraber yaşadığımız bu cennet vatan Türkiye’mize göz dikenlere, huzurumuzu bozmak isteyenlere en güzel cevap bizlerin bir ve beraber olması olacaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal etmesinin 75. yılında kendisini ve aziz şehitlerinizi bir kez daha anıyor, derneğimizin sizlere ve Silivri’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Demiral’in ardından AK Parti eski ilçe Başkanı Metin Karakaş ve önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan’da birer konuşma yaparak  Çayarası Derneği yöneticilerini ve üyeleri tebrik etti. Yapılan konuşmaların ardından Kars İli Kağızman İlçesi Çayarası Köyü  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Doğan’da katkı ve desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederek çeşitli ikramlarda bulundu. 


REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.