enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5642
EURO
34,7387
ALTIN
2.492,67
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Mümin Tuğlu’nun 23 Nisan Kutlama Mesajı

Mümin Tuğlu’nun 23 Nisan Kutlama Mesajı
25.08.2015
77
A+
A-

“Ulusların yaşamlarında çok önemli kırılma noktaları vardır. Gerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, gerekse Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından bugünün çocuklar için bayram olarak ilan edilmesi, 23 Nisan’ın milletimiz için değer kazanmasına, ulus bilincinin ve ortak sevincinin her yıl tazelenmesine neden olmaktadır. Dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olması sebebiyle de bugün çok büyük bir anlam kazanmaktadır.

23 Nisan 1920 aynı zamanda, millet iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de kuruluş yıldönümüdür. Bu sebeple, Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartın milletindir’ sözüne sadık kalarak, TBMM’nin milli değerlere saygı duyarak, onları yaşatacak gayret içerisinde çalışmasını sağlamak her vatandaşının görevi olmalıdır. Çünkü milletimizi gelişmiş ülkeler seviyesinin üzerine çıkaracak olan yine ulusumuzun azim ve kararlılığı olacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocuklarına ve tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin kuruluş yıldönümünü kutluyorum.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.