enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4950
EURO
34,5933
ALTIN
2.480,51
BIST
9.567,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÖPÇİN’ İN USTALIK DÖNEMİNE ONAY

ÖPÇİN’ İN USTALIK DÖNEMİNE ONAY
25.08.2015
121
A+
A-
Silivri Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kongresi Silivri Mega Saray’da iki listenin açıklanmasıyla gerçekleşti. Zaman zaman tartışmaların yaşandığı kongrede Kooperatif’te kayıtlı olan 1246 üyeden, 831’i oy kullandı. Kullanılan oylardan 6 tanesi geçersiz sayılırken, oyların 285’ini Ruknettin Akgül, 540 tanesini Sebahattin Öpçin aldı. Bu sonuçla Öpçin güven tazelemiş oldu.
Silivri Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kongresi Silivri Mega Sarayda gerçekleşti. Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı Yöneticileri, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı Yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı Yöneticileri, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mümin Tuğlu, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Yeni Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çalışkan katıldı.
Divan Başkanlığının seçimin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile Yönetim ve Denetim Kurulu ibra edildi. Ruknettin Akgül’ün ekibi tarafından oylamanın kapalı zarf usulü ile yapılması için önerge verildi. Bunun üzerine Divan Başkanı önergenin gerçekleşmesi için salonda hazır olan kooperatif ortaklarının oylarına sundu. Sayımın doğru yapılamaması üzerine ortamda gerginlik oluştu. İki taraf üzerinde zaman zaman çıkan sözlü tartışmalar ve arbede araya girenler tarafından engellendi. Salonda bulunan bazı kooperatif ortaklarının araya girmesiyle Sebahattin Öpçin oylamanın kapalı zarf ile yapılmasını kabul etti. Silivri’de bulunan esnaflar tarafından yoğun katılım gerçekleşti. Saat 17.00 itibari ile girişler kapatıldı. İçerde bulunanlar tarafından oy kullanma işlemi devam etti. 
Sebahattin Öpçin Kongreye şu liste ile katıldı.
Yönetim Kurulu Listesi (Asil)
Sebahattin Öpçin, Şenoğlu Türkyılmaz, Gencay Kurd, Ramazan Özmert, Ali Yaşar Dülgeroğlu
Yönetim Kurulu Listesi (Yedek)
Ender Okan, Gürkan Tezeller, Ceyhun Karabiber, Coşkun Ağu, Oktay Yaz
Denetim Kurulu Listesi (Asil)
Rıdvan Özcan, Çetin Yalın
Denetim Kurulu Listesi (Yedek)
Erdinç Kuralay, Olcay Özen
Ruknettin Akgül Kongreye şu liste ile katıldı.
Yönetim Kurulu Listesi (Asil)
Ruknettin Akgül, Şenol Fidan, Serkan Ataç, Ersan Mutlu, Gökhan Yonat, 
Yönetim Kurulu Listesi (Yedek)
Osman Çobanoğlu, Necdet Gürpınar, Mustafa Mert, Ahmet Kaplan, Gökhan Balkan
Denetim Kurulu Listesi (Asil)
Şafak Arslan, Tamer Turan
Denetim Kurulu Listesi (Yedek)
Kenan Danış, Bilal Tüzel                                     HABER VE FOTOĞRAFLAR : SERVET SARIOĞLU
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.