enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİAD Tahir Sert’i Tam Kadro Karşıladı

SİAD Tahir Sert’i Tam Kadro Karşıladı
25.08.2015
98
A+
A-

(SİAD)’ı ziyaret etti. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve teşkilat mensupları ile birlikte SİAD’ı ziyaret eden Başkan Tahir Sert’i SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Sert, Silivri sanayisinin AK Parti Belediyesi ile güçleneceğini belirterek, “Silivri’nin bel kemiği olan sanayicilerimizin her zaman yanında olacağız.” dedi.

YATIRIMCI HİZMET VE İSTİKRAR İSTER

SİAD’a yapılan ziyarette AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dile Demiral, kendilerini çok yoğun bir katılımla karşılayan SİAD Başkanı Hakan Kocabaş’a ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. Silivri’de AK Parti iktidarı ile Silivri sanayisinin de güçlenerek büyüyeceğini söyleyen Demiral “ Sizlerin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu konuda geniş kapsamlı bir çalışma içindeyiz.” dedi.

SİLİVRİ SANAYİSİ GÜÇLENEREK BÜYÜYECEK

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert ise sanayicilere hitaben yaptığı konuşmada, Çanta Belediye Başkanı olduğu dönemde sanayicilere karşılıksız sınırsız destek sağladıklarını ve Silivri’de iktidar olduklarında da bu desteğin artarak devam edeceğini söyledi.

BEYLİKDÜZÜ’NDE YAPTIĞIMIZ PALANLAR İLÇEYİ MARKA ŞEHİR YAPTI

Başkan Sert, AK Parti Genel Merkez tarafından 2009 seçimleri sonrası kendisine Beylikdüzü Belediyesinde hizmet görevi verildiğini belirterek konuşmasına şöyle devam etti; “ 2009 seçimleri sonrasında Genel Başkan Yardımcılarımız beni çağırarak, Beylikdüzü Belediyesinde bana hizmet görevi verdiler ve Beylikdüzü Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevini üstlendik. Beylikdüzü’nde çalışmalara ilk olarak planlardan başladık. Çünkü iyi plan şehri markalaştırır, yaşam kalitesini artırır, değerine değer katar. Planlamalara başladığımızda, neresi kimin yeri diye kesinlikle bakmadık. Planlar bittiğinde birilerinin işine gelmedi. Birçok şikâyetler aldık. Ama onlara dedim ki; Bana 2 yıl müsaade edin. İki yıl sonrasına geldiğimizde bize hak verdiler. Öyle bir plan yaptık ki; Beylikdüzü İstanbul’un en gözde ilçelerinden bir oldu. Esenyurt’la olan sınırımızda daireler m2’si bin lira ise Beylikdüzü’ne geldiğimizde 4 bin liradan satıldı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.