enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri 2014’ü Coşkuyla Kutladı

Silivri 2014’ü Coşkuyla Kutladı
25.08.2015
78
A+
A-

IŞIKLAR; “SİZLERLE DAHA İLERİ MUTLU YILLAR SİLİVRİ

Silivri’de binlerce kişi yeni yılı coşkuyla karşıladı. Silivri Belediyesi tarafından her yıl sahil kordon boyunda gerçekleştirilen renkli yılbaşı kutlamalarına Silivrililer bu yıl da yoğun ilgi gösterdi. Kırmızı halı üzerinde gerçekleşen açık hava partisi saat 22.00’de başladı. Kutlamalar boyunca Silivri Belediyesi tarafından pamuk şekeri, helva, kuruyemiş, çay, kahve ve kola ikramının yanı sıra, vatandaşlara Silivri Belediyesi yılbaşı seti, yeni yıl takvimi ve saat hediye edildi. Kutlamalara binalara yansıtılan lazer ve havai fişek gösteri damgasını vurdu.

 

NOEL BABA’DAN SÜRPRİZ HEDİYELER

Sahile yerleştirilen varillerde yanan ateşle ısınan Silivrililer, renkli yılbaşı ağacı önünde hatıra fotoğrafları çektirdi. Parti boyunca alanda bulunan Noel Baba, belediyenin hediyelerini dağıtarak, çocuklarla oyunlar oynadı.

 

 

IŞIKLAR’DAN YENİ YIL TEMENNİSİ

Yılbaşı Partisi’ne ailesi, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 2013’ün son dakikalarında yaptığı konuşmasında Silivrililerin yeni yılını kutlayarak, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmeleri konusunda temennide bulundu. Işıklar; “Hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Yeni yılda mutluluk, sağlık, başarı, refah, aydınlık yarınlar özlemlerinizi gönülden paylaşıyorum. Bizim her yeni yılda ve ondan sonraki yıllarda barış ve huzur içinde kardeşçe yaşamaya sözümüz var. Bizim her yeni yılda bayrağına, yıldızına sahip çıkmaya sözümüz var. Bizim aydınlık yarınlar özlemlerimizi sonsuza kadar yaşatmaya sözümüz var. Bu memleketin yaşadığı sıkıntıları hep birlikte, barış ve huzur içinde böyle meydanlarda toplanarak, demokrasinin güzelliklerini yaşayarak, el birliğiyle ortadan kaldıracağız. Bırakalım ayakkabı kutuları içindeki milyonlar onların olsun, bizim huzura ihtiyacımız var. Bu memleketin laik demokratik değerlerini, kim olursa nerden gelirse gelsin ne olduğuna bakmadan sadece ve sadece burada yaşıyor olmasına, insan olmasına özlemimiz var. Silivri’nin sokaklarında demokrasinin bütün güzelliklerini elini kolunu sallayarak gezdirmeye sözümüz var. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Aydınlık yarınlarda buluşmak dileğiyle, sağlıcakla kalın mutlulukla kalın ”dedi.

 

GERİ SAYIM COŞKUSU

İlçe sahilinde toplanan binlerce kişi, 2013 yılının son 10 saniyesinden geriye hep bir ağızdan sayarak alkışlar ve havai fişek eşliğinde yeni yıla merhaba dedi. Havai fişek gösterisi büyük coşku yaratırken, Silivrililer de alkışlarıyla bu coşkuya ortak oldular. Dj Barbarosun’un performansıyla birlikte renkli görüntülerin yaşandığı kutlamalar, hep birlikte söylenen Onuncu Yıl Marşı ile sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.