enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5981
EURO
34,8100
ALTIN
2.509,08
BIST
9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri-SİAD Geleneksel İftar geleneğini bozmadı

Silivri-SİAD  Geleneksel İftar geleneğini bozmadı
A+
A-

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğini bu yıl, Silivri Mega Saray’da üyelerine gerçekleştirdi.

Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş tarafından kuran tilavetinin ardından Her yıl Ramazan Ayında yapılan Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği iftar yemeği programı, Silivri Mega Saray’da gerçekleştirildi.

https://youtu.be/_7r_v3L9Ibk

 

Çok sayıda sanayicinin katıldığı iftar yemeğine aynı zamanda İstanbul 3. Bölge Ak Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçmiş dönem Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Belediye Başkan Yardımcıları, Silivri Belediye Meclis Üyeleri, geçmiş dönem Belediye Başkanı Selami Değirmenci, Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Kurum Müdürleri, STK ve Dernek Başkanları, Muhtarlar katılım gerçekleştirdi.

“DAHA FAZLA BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ”

İftar yemeği sonrasında Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi. Kocabaş; “Ülkemiz zorlu bir dönemeçten geçerken her zamankinden daha fazla birlik olmaya, paylaşmaya ihtiyacımız olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. “Gönül çalabın tahtı, çalap gönüle baktı. İki cihanın becbahtı, kim gönül yıkarsa” demiş Yunus.

“RAMAZAN BEREKET VE YARDIM AYIDIR”

Aslında gönül yapmanın önemini anlatmış bir bakıma. Bende imkanlarımızı hem ülkemizle, hem insanlarımızla biraz daha fazla paylaşabilmeyi öneriyorum. Ramazan bereket ve yardım ayıdır. Zor şartlarda yaşam mücadelesi verenlerin yanlarında olmaya biraz daha çok gayret göstermeliyiz.

“NİCE SOFRALARA BEREKET AKSIN”

Her ramazan konuşamam da yenilerim, bu vesile ile de biraz daha vurgu yapacağım. Bugün soframızda ağırladığımız siz dostlarımızı, bir dahaki Ramazan’da da eksiksiz ve sağlık içinde ağırlayabilmeyi Allah’tan niyaz ediyorum. Sizlere ve yakınlarınıza sağlık içinde uzun yaşamlar diliyorum. Sizler de bu akşam bizim sofralarımıza bereket getirdiniz, sağ olun, var olun. Sizlerin sofraları da bereket dolsun. Nice sofralara daha bereket aksın. Ben burada bu akşam bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyor, bir dahaki yıl tekrar görüşmek üzere diyorum” dedi.

IŞIKLAR VE KAYNARCA TEŞEKKÜR ETTİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve İstanbul 3. Bölge Ak Parti Milletvekili ve Adayı Tülay Kaynarca, iftarda sanayicilerle iftar sofralarında olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek teşekkür etti.  Konuşmalar sonrasında aile fotoğrafı çekildi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.