enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4757
EURO
34,9765
ALTIN
2.433,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİSPORDAN SÜPER BAŞLANGIÇ : 1-1

21.01.2018
144
A+
A-
STAD : Bandırma 17 Eylül
HAKEMLER : Ali ZAĞRI , Hakan Karabalcık , Murat Tugberk Culbay
BANDIRMASPOR : Ali , Ogulcan , Erdi, Berkay Can ,Bahri Can , Birhan , David, Oğuzhan ( Yunus ), Erhan, Hüseyin ( Hüseyin Pala ) , mehmet ( Mertcan )
SİLİVRİSPOR : Batuhan , Yusuf Onur , Sekan , Ali, Eşref , Yunus ( Barış ) , Orhan ( Kazım ), Ekrem ( ramazan ), Tolgahan , Tufan, İsmail.
GOLLER : Mehmet D.k. 45 ( bandırmaspor ) Ramazan D.k. 90 Silivrispor Türkiye 2. Ligi Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Silivrispor ilk maçda evinde 3-1 mağlup olduğu Bandırmaspor ile ikinci yarının ilk maçında deplasmanda karşılaştı.
İlk yarıyı maçın 45. dakikasında yediği golle ilk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Silivrispor ikinci yarı skor da denge sağlamak için mücadele etti. karşılaşmanın ilk yarıının uzatma dakikalarında kalesinde golü gören Silivrispor karşılaşmanın 90. dakikasında Ramazan ile Bandırmaspor ağlarınıhavanlandırarak eşitliği sağlayıp, güçlü rakibinden bir puanı alıp ikinci yarıya çok iyi bir başlangıç yaptı.,
İlk yarı rakibi karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz öne geçebileceği dakikalarda devreyi 45. Dakikada yediği şok golle 1-0 mağlup kapattı. İkinci yarıya da çok iyi başlayan Silivrispor üç net pozisyonda golü bulamadı. Ev sahibi Bandırmaspor da bu dakikalarda geliştirdiği kontrataklarda yüz de yüz iki gol pozisyonu buldu, bu dakikalarda kalesinde gole izin vermeyen Batuhan ilk goldeki hatasını da telafi etmiş oldu. Tekrar oyunda dengeyi sağlayan ekibimiz arzuladığı gole 90. Dakikada kavuştu, bu dakikada oyuna sonradan giren Ramazan skora denge getiren golü atarak güçlü rakibimiz Bandırmaspor dan bir puan almamızı sağladı.
Doksan dakika boyunca sahadaki tüm oyuncular ellerinden geleni yaparken, Temsilcimizde Kaleci Batuhan, Orhan Gülle, Onur, oyundan çıkana kadar Yunus, oyuna sonradan giren Kazım oynadıkları futbolla dikkatleri üzerine topladı. Her iki takımında kazanmaya yakın olduğu karşılaşma , oyunun Hakkı olarak beraberlikle sonuçlandı. Silivrispor aldığı bu skorla ikinci yarıya büyük bir moralle başlamış oldu.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.