enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4671
EURO
34,6955
ALTIN
2.437,43
BIST
9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Şimdi hizmet zamanı

Şimdi hizmet zamanı
25.08.2015
87
A+
A-

TOKİ ve Turizm Bakanlığının uygulamalarıyla, Bakırköylü en kıymetli sahillerini binlerce ağacını kaybetmiştir.

Buna ilaveten mevcut iktidar, Bakırköy’e ve Bakırköy esnafına katkı getiren kuruluşlarımızdan SGK binasını, vergi Dairesini, Doğumevini ilçemizden taşıyarak, Bakırköylüyü ve Bakırköy esnafını mağdur etmiştir.

Ayrıca Bakırköy’de ki birçok yeşil alanla, Sahillerimiz, Sümerbank’ın yeri ve Florya’daki yapılaşmalarla bunların yapılması sırasında Anıt ağaçlarımız, tescilli ağaçlarımız, Endemik Tür ağaçlarımız çatır, çatır kesilirken bu duruma sadece bizler karşı çıktık.

Oysaki Bakırköy sadece bizim değil hepimizin yaşam alanıdır ve herkes elini taşın altına sokmalıdır.

Bakırköy halkı Florya Atatürk Ormanında, Yeni mahalle Fidanlığında binlerce kişi olarak basın toplantılarına ve eylemlere katılırken, Ataköy 7-8 Kısımdaki Yeşil Alanın Ateş Ünal Erzen tarafından 1/1000 lik planının yapılması, hemen arkasından’da Ataköy Konakları’ndaki yeşil alan ve okul alanının her iki partinin işbirliğiyle imara açılması olayından sonra tüm parti ve kurumlara olan güvenini kaybetmiştir.

Geldiğimiz noktada Bakırköy birçok değerini, yitirerek ağır bir borç yükü altına sokulmuştur.

Bakırköylüler olarak ilk defa Kaymakamıyla, Emniyet Müdürüyle, Belediye Başkanıyla birbiriyle uyumlu iyi bir yönetim kadrosu oluşturma şansını yakalamıştır.

Bu fırsatı iyi değerlendirip parti ve gurup farkı gözetmeden hizmetler için el ele vermeliyiz.

Bilhassa da Bakırköy’ün gördüğü bu zararlardan en çok sorumlu olan AKP’li yönetici ve meclis üyeleridir.

Bu nedenle bazı gazetelere el altından yazılar yazdırarak sığ, bir muhalefet yapmak AKP meclis üyeleri takdir kazanamazlar,  bilakis halktan daha çok tepki alıp vebal altına girerler.

Bu nedenle de CHP meclis üyelerimizin yanı sıra, AKP Meclis üyelerine ve İlçemizdeki AKP yöneticilerine de çok önemli görevler düşmektedir. Seçim bitmiştir şimdi Tüm Bakırköylüler olarak EL ELE verip hizmet etme zamanıdır.

ÜLKER DURUKAN

Çevre Dostları Derneği Başkanı

B.Köy STK Platformu Başkanı

İst.Çevre Konseyi Genel Koord.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.