enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tuğlu: Doğa ortak mirasımızdır

Tuğlu: Doğa ortak mirasımızdır
25.08.2015
76
A+
A-

TUĞLU’NUN MESAJI

“Bilindiği üzere çevre, bütün canlılar için yaşamsal öneme sahiptir. Küresel ısınmaya bağlı mevsim farklılıkları, nüfus artışındaki hızlılık, sanayi atıkları ve benzeri kirliliğe neden olan etkenler bugün tabiat için büyük bir tehdit oluşturmaktadır.


Doğal kaynaklarımızın günden güne azaldığını, bilinçsizce tüketildiğini ve üzerinde yaşadığımız yerkürenin yavaş yavaş çölleştiğini gözlemlemekte ve bu anlamda üzüntü duymaktayız. Ancak hiç kuşkusuz ki bu tükenişin, yok oluşun en büyük sorumlusu da insanoğludur. İşte bu yüzden, doğanın ve tabi kaynakların değerini iyi bilmeli, bilinçlenmeli, bilinçlendirmeli ve tabiatla uyum içerisinde yaşamayı hedef kabul etmeliyiz. Kısaca, doğaya karşı duyarlı olmak ve onu korumak sadece kurumların değil, tüm insanların ortak görevidir. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya, bırakmakta bizlerin en başta gelen sorumlulukları arasındadır.

Daha güzel, daha sağlıklı, daha yaşanabilir ve daha temiz bir gelecek, doğayla barışık bir yaşam temennisiyle Dünya Çevre Günü’nü kutluyor, bütün Silivrili vatandaşlarımıza sağlık ve mutluluk dolu temiz bir çevre diliyorum.”
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.