enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5320
EURO
34,8934
ALTIN
2.422,04
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

TUĞLU’NUN 29 EKİM KUTLAMA MESAJI

TUĞLU’NUN 29 EKİM KUTLAMA MESAJI
25.08.2015
107
A+
A-

Uzun yıllar Anadolu’da süren savaşların neticesinde ortaya çıkan yoksulluk ve cehalet vatan topraklarının işgali ile sonuçlanmıştı. Verilen büyük mücadeleler ve kazanılan zaferlerle mevcut işgalin sonlandırılması, vatan topraklarının tekrar geri alınmasının ardından bu büyük milletin yürüdüğü aydınlanma yolunda önüne çıkan engellerin de kaldırılma gerekliliği doğdu.

Yüce Türk Milleti’nin aydınlık yarınları, tek bir kişinin iki dudağı arasındaki egemenliğin gerçek sahibi olan halka verilmesi ile başladı. Ardından özgürlük ve çağdaşlaşmanın önündeki engeller teker teker kaldırıldı.

Kurulduğu günden bu yana 91 yıl geçen Cumhuriyetimiz, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olma yolunda ilerlemeler kaydetmiştir. Ancak bu ilerleme yeterli düzeyde olmamıştır. Öyle ki, bugün geldiğimiz noktada geçmiş özlemiyle yanıp tutuşan, egemenliği yine bir kişinin iki dudağı arasına hapsetmek isteyenler vardır. Tarihini iyi okuyanlar bilirler ki, bunun sonu yoksulluk, savaş ve kandır.

İşte bu nedenledir ki, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyeti, kazanımlarını ve bizi biz yapan değerleri koruyarak daha ileriye taşımak, toplumsal refahı ve mutluluğu en üst düzeye çıkartmak bizlerin birinci hedefidir. Bu bağlamda Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak da en başta gelen görevimizdir.

Ben bu duygu ve düşünceler içerisinde başta Silivrili hemşerilerim olmak üzere Yüce Türk Milleti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlar, bize bırakılan bu büyük mirası son nefesimize kadar koruyacağımızı ifade ederim. Yaşasın Cumhuriyet…

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.