enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Türkoba Bölgesinin Yol Sorunu Çözülüyor

Türkoba Bölgesinin Yol Sorunu Çözülüyor
25.11.2015
150
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kış mevsiminden önce yol yapım ve asfaltlama çalışmalarının tamamlanması için tüm bölgede denetimlerine hız verdi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapımı sürdürülen Güzelce Ege Caddesi yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Dr. Akgün  “Bu yol çok önemli. Bittiğinde bu bölgede oturan insanlarımızın ulaşım sorunu çözülecek ve bölge trafiği büyük oranda rahatlayacak” dedi.

2015 yılında toplamda 100 bin ton asfalt döken Büyükçekmece Belediyesi, Büyükşehir’le işbirliği yaparak da Büyükçekmece’deki birçok yol yaprak ulaşım sorununun çözülmesini sağlıyor.

2015 yılı yatırım programı çerçevesinde belirlenen hedeflerin çok önüne geçtiklerini belirten Başkan Dr. Hasan Akgün, şöyle devam etti: “Kiptaş konutlarında bin yedi yüz elli hane var. Orada yaşayan vatandaşlarımız kış şartlarında zorluklarla D -100’e iniyor. Ege Caddesi özellikle Kiptaş ve Türkoba’nın güneyinde oturan vatandaşlarımız için D-100 karayoluna en kolay ve en kısa ulaşım yolu olacak. Ege Caddesi inşaatı bitince, bu cadde aracılığı ile civardaki yan cadde ve yolların da kısa yoldan D-100 karayoluna bağlanması için başka yollar da açılacak. 2016 yılında Güzelce’nin özellikle kuzey tarafından Kumburgaz, Tepecik, Türkoba bölgesine doğru önemli çok sayıda yol çalışması daha başlatılacak…”

DSC_7827 (2) DSC_7851 DSC_7865 DSC_7894 (2)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.