enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4621
EURO
34,7707
ALTIN
2.440,78
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yılbaşı İçin Tüm Tedbirler Alınacak

Yılbaşı İçin Tüm Tedbirler Alınacak
27.12.2015
101
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, zabıta ekiplerinin 2015 yılında başarı işlere imza attığının altını çizerek; “2016 yılında da çalışmalarınız ve başarılarınızla örnek olmalısınız” ifadesini kullandı.

Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 2015 yılı değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Yılbaşı İçin Tüm Tedbirler Alınacak

Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı ve Zabıta Müdürü İbrahim Kaya’nın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, zabıtanın genel çalışma düzeni, 2015 yılında yapılan çalışmalar ve 2016 yılında yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, “2015 yılını geride bırakmaya hazırlanırken özellikle yılbaşı akşamı halkımızın huzuru için 7/24 esasına göre nöbet tutarak çalışacağız.  Yetkilerimiz dahilinde denetimleri sıklaştırıp halkımızın sağlığını ve huzurunu tehdit eden her iş yerine gerekli işlem uygulanacak. Bunun için şimdiden tüm tedbirleri almak zorundayız” dedi.

“Asla taviz vermeyin”

Büyükçekmece Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, 2015 yılında başarılı bir çalışma ortaya koyduklarını da belirten Kazancı; “Zabıta belediyenin aynasıdır. Her zaman size yakışanı yapın ve halkla iç içe olmayı unutmayın. Duruşunuzla konuşmanızla örnek olun ve işinizi en iyi şekilde yapın. Yasalar karşısında herkes eşittir. Bunu göz önünde bulundurarak asla yasalardan taviz vermeyin. 2016 yılında da başarılı çalışmalarınızla örnek olmalısınız” dedi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.