enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5905
EURO
34,8185
ALTIN
2.497,83
BIST
9.446,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ZABITALARA SALDIRANLAR SERBEST

ZABITALARA SALDIRANLAR SERBEST
25.08.2015
92
A+
A-
İstanbul Silivri`de pazartesi günü halk pazarında çıkan kavga sırasında pazarcılar zabıta memurlarına sopalarla saldırmış ve   3 zabıta memuru darp edilerek yaralanıp  hastaneye kaldırılmıştı. Zabıta görevlilerini darp eden Y.O ile M.B. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İddiaya göre, pazartesi günleri kurulan halk pazarında, pazarcıların nizama aykırı tezgah açtığı ve tartıda hile yaptıkları yönündeki şikayetler üzerine zabıta ekipleri harekete geçti. Pazara gelen zabıta memurları, pazarcıları uyardı. Bunun üzerine taraflar arasında sözlü tartışma çıktı. Kavganın büyümesi üzerine yaklaşık 10 pazarcı, zabıta memurlarına sopalarla saldırdı. Pazarcılar tarafından darp edilen Oğuz Komaz ve Fatih Dorukoğlu isimli zabıta memurları yaralandı. Yaralı memurlar, arkadaşlarının yardımıyla Silivri Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Olayı öğrenen Zabıta Müdürü Selçuk Efe, hastanedeki personelinin durumu hakkında bilgi aldıktan sonra Silivri Emniyet Müdürlüğü`ne giderek konuyla ilgili olarak şikayetçi oldu. Darp Haberini alan Silivri Belediyesi`ndeki zabıta memurları da hastaneye gelerek arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Çıkan kavga ile ilgili olarak görgü şahitlerinden bilgi almak için tekrar pazar yerine giden zabıta memurlarından Kadir Temel de aynı pazarcılar tarafından darp edildi. Kafasına aldığı darbeyle bayılan zabıta memuru arkadaşlarının yardımıyla Silivri Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.
Zabıta görevlilerini darp eden Y.O ile M.B. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. İlçe dışında olduğu belirtilen Belediye Başkanı Özcan Işıklar da Silivri`ye döndüğünde hastaneye gelerek zabıta memurlarının durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Olayla ilgili incelemenin sürdüğü belirtildi. ( Haber 7 )
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.