enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4905
EURO
34,9626
ALTIN
2.434,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA KADRAJDAKİ ‘O ANLAR’ ÖLÜMSÜZLEŞİYOR

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA KADRAJDAKİ ‘O ANLAR’ ÖLÜMSÜZLEŞİYOR
01.09.2016
139
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türk milletinin dik duruşunu ortaya koyan, tüm dünyaya vatan sevgisini anlatan vatandaşlarımızın belgelediği, tarihe not düşecek fotoğraf karelerini ödüllendirmek için ’15 Temmuz Fotoğraf Yarışması’ düzenliyor.

Ulusal ölçekte düzenlenen fotoğraf yarışmasında;15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı darbecilere o geceyi dar eden milletimizin verdiği mücadele, milli iradeye sahip çıkan Türk halkının birlik ve beraberlik içerisinde tuttukları demokrasi nöbetleri ve  6 milyon insanın Yenikapı’da bir araya gelerek tüm dünyaya vatan sevgisini bir kez daha gösterdiği anlardan kadraja yansıyan fotoğraf kareleri yarışacak. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu onaylı yarışmaya Türkiye genelinden katılımcılar, başvuruda bulunabilecek.

“18 YAŞ ÜSTÜ TÜM VATANDAŞLARIMIZIN KATILIMINA AÇIK”

Darbe girişimi karşısında Türk milletinin adeta destan yazdığını ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ‘Tüm Türkiye’de ve Küçükçekmecemizde milletimiz meydanları hiç boş bırakmadı. Tüm vatandaşlarımızın meydanlarda sabaha kadar tuttukları demokrasi nöbetlerini ve tarihe yazılmış o gecede milletimizin mücadelesini ölümsüzleştirmek amacıyla; 15 Temmuz konulu fotoğraf yarışması düzenliyoruz. Bu yarışma, son bir ayda yaşadığımız durumun özetini anlatan fotoğrafları içeren yarışmadır. 18 yaş üstü tüm vatandaşlarımızın katılımına açıktır’ diye konuştu.

SON BAŞVURU TARİHİ 19 EYLÜL

15 Temmuz konulu fotoğraf yarışmasına başvurular, 19 Eylül 2016 Pazartesi günü sona erecek. Fotoğraflar online (çevrimiçi) olarak http://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=244adresinden yüklenecek. 

Düzenlenecek yarışmada aranan şartlar ve başvuru koşulları ise şunlar:  Her fotoğrafçı en fazla 4 adet  (Dijital) renkli veya siyah-beyaz eser ile yarışmaya katılabilecek. Fotoğrafların kenarlarında boşluk veya paspurtu yer almayacak. Fotoğraf üzerinde katılımcının kimliğine ilişkin isim, imza, logo, tarih vb bilgiler bulunmayacak.  Fotoğrafların çeşitli dijital fotoğraf işleme programları ile işlenmesine yönelik herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır. Fotoğrafların haber amaçlı olarak yerel ve ulusal medyada ya da sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmış olması yarışmaya katılmaya engel teşkil etmiyor.Gönderilen fotoğrafların tamamı yarışmacı tarafından çekilmiş olması gerekirken,başkasına ait görüntülerin tamamen ya da kısmen kullanılması kural ihlali sayılacak.

DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ

Yarışma sonunda birinci 10.000 TL, ikinci 7.500 TL, üçüncü olan 5.000 TL, mansiyon ödülünü kazanan ise 2.000 TL ile ödüllendirilecek. Küçükçekmece Belediyesi özel ödülü 1.500 TL olarak belirlenirken, sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların sahiplerine 200 TL para ödülü verilecek.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı olarak ‘www.15temmuzfotograflari.com’ sitesinden bilgi edinilebilir.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.