enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AKINCI: GÖREVE YENİDEN TALİP OLDUK

AKINCI: GÖREVE YENİDEN TALİP OLDUK
17.03.2022
121
A+
A-

27 Mart’ta üçüncü dönem için güven tazelemeyi amaçlayan Silivri Şoför ve Otomobilciler Oda Başkanı Recep Akıncı, Villa Restorant’ta düzenlenen basın toplantısında yeni dönem ve ekibini tanıttı.

Akıncı şöyle konuştu: “Değerli Oda Ve Dernek Başkanlarım, Kooperatif Başkanlarım, taşımacılık sektörümüzün değerli temsilcileri, spor kulübü başkanlarım, güreş ağamız, basınımızın güzide temsilcileri, sevgili misafirler hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum, hoş geldiniz diyorum.

Bildiğiniz üzere, Şoförler Odamızın olağan genel kurulu 27 Mart Pazar günü Palmiye Düğün Salonunda yapılacaktır. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, esnafımıza hizmet için yeniden. Göreve talip olduk. Bugün burada tüm başkanlarım, esnaf temsilcilerim birlik, beraberliğimiz göstermek her zaman olduğu gibi yanımızda olduklarını ve desteklerini belirtmek için toplanmış bulunuyoruz. Ayrıca benimle birlikte yeniden göreve talip olan yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımı tanıtacağız değerli başkanlarım ve arkadaşlarım beni hiç yalnız bırakmadılar. Sağ olsunlar ne zaman ihtiyaç olsa hep yanımda oldular, bizler Silivri’mizde hep birlikte uyum içinde nasıl hizmet ederizin derdindeyiz. Bugün de yanımızda olarak varlıkları ile gücümüze güç kattılar, sağ olsunlar, var olsunlar. Aslında bugün burada çok şeyler söyleyebilirim. Verecek çok cevabımız olur ama bizim kendimizden şüphemiz olmadığı için çalışmalarımıza odaklanarak yeni dönemde esnafımıza en iyi hizmet vermenin derdindeyiz. Bu vesileyle tüm İslam Aleminin Beraat Kandilini kutlarım esnafımızın genel kurulumuza katılım göstererek, destek vermelerini bekliyoruz. “ ifadelerini kullandı.

  HABERİN VİDEOSU:  https://www.facebook.com/100002143644502/videos/285228017019227/

Akıncı’nın Listesi Şu şekilde:

BAŞKAN ADAYI RECEP AKINCI

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELER

1-Ercan Usta (Kara Yolu Yük Taşımacılığı)

2-Salıh Güler (Minibüsçülük)

3-Gürkan Ölçer (Taksicilik)

4-İsmail Vardar (Minibüsçülük)

5-Dilaver Tunalı (Servis Aracı İşletmeciliği)

6-Güray Daylan(Otobüsçülük)

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1- Mümün Er (Taksicilik)

2- Erdoğan Elma (Servis Aracı İşletmeciliği)

3-Sami İbracık (Otobüsçülük)

4- Haşim Nail Turfan (Kara Yolu Yük Taşımacılığı)

5-Himmet Adıyaman (Servis Aracı İşletmeciliği)

6- Yekta Güreş (Oto Galerici)

7- Hikmet Mesoğlu (Servis Aracı İşletmeciliği)

DENETİM KURULU ASIL ÜYELER

1-Erdal Karabıyık (Minibüsçülük)

2-Ercan Özcan (Minibüsçülük)

3-Doğan Kılıçarslan (Servis Aracı İşletmeciliği)

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1-Kadir Ulu (Minibüsçülük)

2- Erdoğan Kaptan (Minibüsçülük)

3- Erman Mutlu (Taksicilik)

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.