enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3780
EURO
34,7386
ALTIN
2.435,18
BIST
10.054,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ARNAVUTKÖY’DE FESTİVAL HAZIRLIĞI BAŞLADI

ARNAVUTKÖY’DE FESTİVAL HAZIRLIĞI BAŞLADI
A+
A-

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenecek ve 28-30 Ekim tarihleri arasında vatandaşlarla buluşacak olan Kışlık Lezzetler Festivali için hazırlıklar başladı. 

Arnavutköy Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenecek olan Kışlık Lezzetler Festivali ile ülkemizde genellikle kış aylarında tüketilmek üzere hazırlanan geleneksel yiyeceklerin tanıtımı yapılacak. Kışlık lezzetlerin tanıtılacağı festivalde; turşular, konserveler, soslar, salçalar ve diğer lezzetlerin tarifleri yer alacak. 3 gün sürecek olan festival; 28-29-30 Ekim tarihlerinde devam edecek.

Vatandaşlar Eğlenceye Doyacak 

Hadımköy İstasyon Meydanı’nda 28 Ekim Cuma günü saat 14.00’da başlayacak olan festivalde; halk oyunları gösterileri, âşık atışmaları, çeşitli ikramlar, alan animasyonları, Hacivat ve Karagöz gösterileri, birbirinden farklı yarışmalar, sahne etkinlikleri ve birbirinden farklı birçok etkinlik yer alacak. Canlı müzik dinletilerinin de yer alacağı Kışlık Lezzetler Festivali’nde vatandaşlar eğlenceye doyacak.

Festivalin çeşitli etkinliklerle 3 gün boyunca devam edeceğini belirten Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Mutfak kültürü denildiğinde ülkemiz çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Yüzyıllar içerisinde annelerimizin ellerinde berekete dönüşen bu lezzetlerin daha yakından tanıtılması için Kışlık Lezzetler Festivali düzenliyoruz. 3 gün çeşitli etkinliklerle devam edecek olan etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.