enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bahçelievler’de 19 Mayıs coşkusu

Bahçelievler’de 19 Mayıs coşkusu
21.05.2022
95
A+
A-

Bahçelievler Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda iki özel açılış yapan Bahçelievler Belediyesi, Şehit Enes Koç Parkı ve Genç Parkı törenle açarak vatandaşların hizmetine sundu. Yenibosna Şehir Stadı’nda gerçekleşen kutlamalara Bahçelievler Kaymakam İlker Arıkan, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Enes Koç’un adı Bahçelievler’de yaşayacak

Bahçelievler Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda iki park açılışı yaptı. Şehit Enes Koç Parkı’nın açılış töreninde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, parka Şehit Enes Koç’un adını vererek Bahçelievler’de adını yaşatmak istediklerini belirtti. Bahadır, “Bu parkı onun kalplerimizde ve zihinlerimizde devleşen adı ile taçlandırmak istiyoruz. İstiyoruz ki, burada vakit geçiren çocuklarımıza, gençlerimize örnek olsun. Bugünü anlamlı kılan şehidimiz, genç kardeşimizin çok kıymetli ailesi de burada. Onlara böylesi bir yiğit evlat yetiştirdikleri için bir kez daha minnetlerimizi ve baş sağlığı diliyorum.” dedi. Şehit Enes Koç, 8 Ocak 2022’de Barış Pınarı Harekât bölgesinde teröristlerce şehit edilmişti. Bahçelievler Belediyesi 19 Mayıs’ta ikinci olarak Genç Parkı hizmete açtı. Sky Park olarak da anılan parkın çerisinde uluslararası standartlara uygun kaykay alanları bulunuyor. İçerisinde basketbol potaları, özel oyun alanlarının olan parkın açılış töreninde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır: 19 Mayıs, Kurtuluş Savaşı’nın fitilinin ateşlendiği,  Milli Mücadele’nin başladığı gün. Böyle özel bir günde bu parkı vatandaşlarımızın hizmetine kazandırdığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı. Açılışların ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bahçelievler ilçesinde kortej turu yapıldı.

Oğuzhan Koç’tan Gençlik Konseri

Bahçelievler’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinliklerde şarkıcı Oğuzhan Koç sahne aldı. Milli Egemenlik parkında düzenlenen konsere çok sayıda vatandaş katıldı. Konser öncesinde 19 Mayıs etkinlikleriyle ilgili açıklamada bulunan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz. Bahçelievler’de muhteşem bir atmosfer var. Böyle önemli bir günde Bahçelievler’de iki parkımızın daha açılışını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Üniversite okuyan geçlerimize harçlık veriyoruz, sınav harçlarını ödüyoruz. Gençlerimizi her alanda desteklemeye devam ediyoruz”. dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.