enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5560
EURO
34,8671
ALTIN
2.427,11
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalcaspor Dolu Dizgin: 3-0

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta hedefini Play Off olarak belirleyen Çatalcaspor ilk yarısı golsüz biten maçta güçlü rakibi Bergama’yı ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup ederek gövde gösterisi yaptı.

Çatalcaspor Dolu Dizgin: 3-0
25.01.2016
113
A+
A-

Çatalca Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı denk kuvvetlerin mücadelesine sahne olurken ikinci yarıda rakibini sahadan adeta silen Sarı Kırmızılılar haklı bir zafere imza attı.

Rakibi önünde sezonun en iyi futbolunu ortaya koyan ev sahibi ekip 59. dakikada Mesut Uzun, 75. dakikada Şeyhmus ve 89. dakikada Aykut Çakay’ın attığı gollerle sonuca gitti: 3-0.

Bergama Belediye ikinci yarıda topu göremezken Çatalcasporlu oyuncular rakipleriyle girdikleri ikili mücadelelerin tamamına yakınını kazanarak alkışlar arasında 3 puanın sahibi oldu.

SEZONUN EN İYİ FUTBOLU

Çatalcaspor güçlü rakibi önünde 90 dakika boyunca çok iyi bir alan savunması uygulayarak birinci ve ikinci bölgeyi çok iyi parselledi.

Üçüncü bölgede de çok iyi hücum pres yapan Sarı Kırmızılılar hatlar arası mesafeleri de yakın kurarak kademeleri ve bölgeler arası geçişleri çok iyi şekilde uygulayarak oyunun hem defansif hem de ofansif yönünü mükemmele yakın bir şekilde oynadı.

Topun olduğu her bölgede çoğalan, rakibi topla buluştuğu anlarda ikili ve üçlü sıkıştırmalarla adeta boğan ev sahibi ekip kazandığı topları da hücuma çabuk taşıyarak geri dönmekte zorlanan rakibi önünde bulduğu 3 golün yanısıra bir çok net fırsattan da yararlanamadı.

Takım halinde hem hücumu hem de savunmayı mükemmel yapan Çatalcaspor Kadir Akbulut yönetiminde de bu sezonki en iyi oyununa imza attı. Bergamaspor da istekli ve arzulu Çatalcaspor önünde kelimenin tam anlamıyla dağıldı. İkinci yarıda Çatalcaspor cezasahasına giremeyen, şut dahi atamayan İzmir temsilcisi kelimenin tam anlamıyla futbol dersi aldı. Çatalcaspor Teknik Direktörü Kadir Akbulut oyunu 90 dakika boyunca çok iyi bir şekilde kurgulayarak galibiyetin en büyük mimarı oldu. Akbulut yaptığı oyuncu değişiklikleriyle de yerinde hamleler yaparak takımı oyunda sürekli diri tuttu. Oyunda kaldığı süre içerisinde ortasahayı mükemmel parselleyen yeni transfer Oğuzhan Şenyiğit 74. dakikada yerini Eren Ahmet Balkan’a bırakmasına rağmen tribünlerden büyük alkış topladı. Deneyimli maestro Çatalcaspor’un bütün ataklarında başrol oynayan isim olarak dikkat çekti. Sarı kırmızılılarda bütün pas organizasyonlarını başlatan ismi Oğuzhan oldu. Çatalcaspor bu sonuçla puanını 29’a yükseltirken Bergama da 34 puanda kaldı.

İSTANBUL AMATÖR

çat 1 çat 2 çat 3

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.