enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5225
EURO
34,8925
ALTIN
2.437,74
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bahçelievler’de Kültür Sanat Sezonu Başladı

Bahçelievler’de Kültür Sanat Sezonu Başladı
A+
A-

Bahçelievler Belediyesi, 2022-2023 Kültür-Sanat Sezonu’nu bir dizi etkinlikle başlattı. Festival kapsamında konserlerden tiyatrolara, çocuk sinemalarından söyleşilere onlarca etkinlik Bahçelievler’de sanatseverler ile buluşacak. Milli Egemenlik Parkı’nda düzenlenen Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konseri ile başlayan etkinlikler on gün boyunca devam edecek.

Bahçelievler’de 03-10 Eylül arası Sezon Açılış Festivali’nde Bir Yaz Eğlencesi yetişkin tiyatrosu gösterimi ile devam eden etkinlikler 5 Eylül’de Aykut Enişte 2 Sinema Gösterimi ile sürecek. Festival 6 Eylül’de Esat Kabaklı Konseri, 7 Eylül’de Dans Gösterisi, 8 Eylül Patron Yetişkin Tiyatrosu, 9 Eylül Hayati İnanç Söyleşi, 10 Eylül Şükriye Tutkun Konseri ile devam edecek. Pek çok özel etkinlik festivalde Bahçelievlerli sanatseverlerle buluşacak.

 

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, 2022-2023 Kültür Sanat Festivalimizde sahne alacak tüm sanatçılarımıza alkışı bol olan bir sezon diliyorum. Her sezonda olduğu gibi bu sezonda da en iyiyi, en güzeli Bahçelievlerli komşularımızla buluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sezon boyunca konserler, sinemalar, yetişkin ve çocuk tiyatro oyunları, seminerler, söyleşiler komşularımızı bekliyor.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.