enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5118
EURO
34,9465
ALTIN
2.435,40
BIST
9.787,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞAKŞEHİR 11 AYIN SULTANI RAMAZANA HAZIR

BAŞAKŞEHİR 11 AYIN SULTANI RAMAZANA HAZIR
31.03.2022
230
A+
A-

Başakşehir Belediyesi, ramazan ayına günler kala tüm hazırlıklarını tamamlandı. Bu yıl “iyilik paylaştıkça çoğalır” sloganıyla düzenlenecek etkinliklerin adresi Başakşehir Kent Meydanı olacak. Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında kurulan ramazan çadırlarında, kitap fuarının da bulunduğu birçok etkinlik düzenlenecek. Ayrıca ilçe genelindeki birçok noktada ramazan ayının coşkusu Başakşehirlilerle paylaşılacak.

Başakşehir Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında iki yıldır dijital olarak hazırladığı ramazan etkinliklerini ilçe sakinleriyle yeniden buluşturmaya hazırlanıyor. Başakşehir Kent Meydanı başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında yapılacak ramazan etkinlikleri için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Birbirinden güzel etkinlikler ramazan çadırında

Başakşehir Belediyesi, bu seneki ramazan konseptini “paylaşmak” olarak belirledi. Ramazan sevincini birlikte paylaşmak için Başakşehir Kent Meydanı’nda hazırlanan ramazan çadırında birbirinden güzel etkinlikler düzenlenecek. Kitap fuarına ev sahipliği yapacak ramazan çadırında sözleri ve nağmeleriyle gönüllere dokunan Mustafa Demirci, Halil Necipoğlu, Aykut Kuşkaya, Dursun Ali Erzincanlı ve Nurullah Genç ve daha birçok isim Başakşehirli sevenleriyle buluşacak.

Çocuklar ve gençler gönüllerince eğlenecek

Başakşehir Belediyesi, çocuklar ve gençler için ramazan ayı boyunca özel etkinlikler düzenleyecek.Karagöz ve Hacivat, akrobasi gösterileriyle çocuklar doyasıya eğlenecek. Çocukların ve gençlerin buluşma noktası olan bilgievlerinde de ramazan sevinci paylaşılacak.

Sular Vadisi, Ayazma Millet Bahçesi, Bahçeşehir Gölet, Kayapark Millet Bahçesi, Bahçekent ve Boğazköy’de gezici çocuk etkinlikleri düzenleyeceğiz.

Ramazanda Radyo Başakşehir dinlenir

“Mutluluğun sesi” Radyo Başakşehir, dopdolu programlarla Başakşehirlilerin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki dinleyicilerine ramazanın coşkusunu yaşatacak. Ramazan ayı boyunca her gün imsak vaktinden sonra ve saat 10’da mukabele takibi yapılabilecek. “Türkiye’de Ramazan” programı ile her gün farklı bir şehrin belediye başkanı Radyo Başakşehir mikrofonlarına konuk olacak. “Radyo Sokağı” ile 30 günde 30 radyocu ağırlanacak. “Ramazan Neşesi ile Ramazana Dair Özel” programında çocuklara ramazanı sevdiren hikâyeler anlatılacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.