enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5933
EURO
35,0082
ALTIN
2.450,52
BIST
9.785,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞAKŞEHİRLİ KADINLARIN YILSONU KARMA SERGİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

BAŞAKŞEHİRLİ KADINLARIN YILSONU KARMA SERGİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
A+
A-

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yeni hizmet binasında düzenlenen Başakşehir Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Karma Sergisi’nin açılışını yaptı. Başakşehirli kadınların çıtayı her geçen gün daha yükseğe çıkardığını söyleyen Başkan Kartoğlu, ilçe sakinlerini sergiye davet etti.

Başakşehir Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören Başakşehirli kadınların el emeği, göz nuru çalışmalarından oluşan sergi, Başakşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasında ziyarete açıldı. Yılsonu Karma Sergisi’nin açılışı Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan,  Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve çok sayıda Başakşehirlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

“Ellerinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık”

Başakşehirli kadınların birbirinden güzel çalışmalarından oluşan bir sergiye daha ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kartoğlu, “Sergide ürünleri ve eserleri yer alan Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerimiz ile eğitmenlerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum. Ellerinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık” dedi.

“Bu alanı boş bırakmayacağız”

Başakşehir’de kültür ve sanat alanında her geçen gün daha başarılı çalışmalara imza atıldığını ifade eden Başkan Kartoğlu, “Başakşehir Belediyesi olarak, Başakşehirli kadınlara her zaman destek vereceğiz. Akıllı ve çevreci yeni hizmet binamızın kapıları sizlere sonuna kadar açık. Bundan sonraki sergileriniz için de sizlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk ve gurur duyacağız. Bu alanı boş bırakmayacağız. Birbirinden kıymetli sergiler düzenleyeceğiz. Başakşehirli komşularımı da sergimizi ziyaret etmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Başakşehir Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Karma Sergisi, 3 Haziran tarihine kadar ilçe sakinlerinin ve sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.