enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5225
EURO
34,8925
ALTIN
2.437,74
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Akgün: Cumhuriyet sonsuza kadar yaşatılacaktır.

Başkan Akgün: Cumhuriyet sonsuza kadar yaşatılacaktır.
28.10.2022
65
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Cumhuriyet’in kuruluşunun 99’uncu yıl dönümü vesilesiyle yayınladığı mesajında, “Tüm zorluklara karşın inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan bu zafer, milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyet rejimini armağan etmiştir. Türk Milleti, kendisine emanet edilen Cumhuriyet’ine sonsuza kadar sahip çıkacak ve sonsuza kadar yaşatacaktır!” ifadesini kullandı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Cumhuriyet’in 99’uncu yıl dönümü için bir mesaj yayınladı. Akgün mesajında, “Türkiye’nin bağımsızlığına kasteden düşmanları karşısında tek yürek olmuş yüce ulusumuzun Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde giriştiği bağımsızlık mücadelesinden zaferle çıkmasının ardından kurulan Cumhuriyetimizin yıl dönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz. Büyük Atatürk önderliğinde kazanılan Milli Mücadele ile tarihte eşine çok az rastlanır bir başarı gerçekleştirilmiştir. Tüm zorluk ve sıkıntılara karşın inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan bu zafer, milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyet rejimini armağan etmiştir. Türk Milleti, kendisine emanet edilen Cumhuriyet’ine, Atatürk ilke ve devrimlerine her zaman ve her durumda sahip çıkacaktır. Cumhuriyetimizin 99. yılını kutladığımız bu günlerde vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden daha fazla önem vermekteyiz. Çünkü biliyoruz ki; Cumhuriyet, temel nitelikleri ile ülkesi ve milletiyle bölünemez bütünlüğü ifade eder. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği Milli Mücadelenin sonucudur. Cumhuriyet yoksa özgürlük de yoktur, gelecek de. Büyük zorluk ve fedakârlıklara katlanarak kurulan Cumhuriyet’i bizlere emanet eden Ebedi Başkomutanımız Atatürk’ün, şehitlerimizin, ebediyete intikal etmiş komutanlarımızın ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde bugün bir kez daha saygıyla eğiliyoruz!” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.