enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4351
EURO
34,7348
ALTIN
2.428,82
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Akgün’e “Onursal Başkanlık” Unvanı

Başkan Akgün’e “Onursal Başkanlık” Unvanı
04.08.2016
117
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e unutulmaya yüz tutmuş Anadolu el sanatlarının yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması konusunda verdiği desteklerden ötürü Anadolu El Sanatlarını Yaşatma ve Geliştirme Derneği’nin “Onursal Başkanı” unvanı verildi.

Geleneksel Sanatlara Sahip Çıkılıyor

17. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında, Büyükçekmece Belediyesi ve Anadolu El Sanatlarını Yaşatma ve Geliştirme Derneği (ANELSANDER) katkılarıyla düzenlenen Uluslararası El Sanatları Atölye Bayramı Türkiye’nin ve dünyanın önemli zanaatkarlarını bir kez daha festival aracılığıyla biraraya getirdi. 17 yıldır başarıyla süren ve Dünya Festivaller Birliği tarafından 4 kez dünyanın en iyi “Kültür ve Sanat Festivali” seçilen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin mimarı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e anlamlı bir unvan verildi.

Başkan Akgün’e teşekkür etti

ANELSANDER Başkanı ve Uluslararası Büyükçekmece El Sanatları Atölye Bayramı Küratörü Uğur Bent Türker, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarının yaşatılması, geliştirilmesi ve korunması yolunda verdiği katkılardan dolayı kendisine “Onursal Başkan” unvanı verildiğini açıkladı. Büyükçekmece Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da düzenlenen t örenle Başkan Akgün’e, “Onursal Başkanlık” beratı ve belgesini takdim eden Türker, geleneksel sanatların yaşatılması konusunda verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.