enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4560
EURO
34,7804
ALTIN
2.479,86
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

‘MUTLU BOZOĞLU İBB’DEN 50 KİŞİLİK EKİPLE SİLİVRİ’YE ÇIKARMA YAPTI’

‘MUTLU BOZOĞLU İBB’DEN 50 KİŞİLİK EKİPLE SİLİVRİ’YE ÇIKARMA YAPTI’
09.08.2018
133
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü Saha Genel Koordinatörlüğüne bağlı konusunda uzaman 50 kişilik bir ekiple Silivri’ye çıkarma yaptı.

İBB Saha Genel Koordinatörlüğüne bağlı Beyaz Karanfil Şefliği, Saha Hizmetleri Şefliği ve Kurumsal Yönetim Şefliğine bağlı toplamda 50 kişiden oluşan ekip sabah saatlerinde AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nın organizesi ile Silivri’yi tarayarak, resmi kurumlar, hastaneler, STK’lar, esnaflar ve vatandaşları ziyaret ederek öneri, şikayet ve taleplerini yerinde dinledi.

BÜTÜN İMKANLARIMIZLA SİLİVRİ’MİZİN EMRİNDEYİZ

İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğünü Silivri için harekete geçiren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İlçe teşkilatının organizesi ile gerçekleştirilen saha taraması ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “ AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak göreve geldiğimiz gün dediğimiz gibi; ‘ Bizim Silivri’ye borcumuz var.’ İşte biz Silivri’ye olan hizmet borcumuzu ödemek adına, Silivri’de yaşayan bütün hemşerilerimizin, bütün kurum ve kuruluşların, bütün esnaflarımızın sıkıntı ve şikayetlerini, öneri ve isteklerini, kısacası bizden bekledikleri hizmetleri yerinde dinlemek, yaşanan sorunları yerinde tespit etmek ve birebir ilişkilerle samimi bir şekilde çözüm üretmek adına, İBB’yi harekete geçirdik.

TALEP VE SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM EKİBİNDEN ANINDA MÜDAHALE

İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze bağlı 3 ayrı şeflikten gelen konusunda uzman 50 personelden oluşan ekiplere teşkilat mensuplarımız ile birlikte bizde iştirak ederek birçok kurum ve kuruluşa ziyarette bulunduk. Bu ziyaretler kapsamında, Silivri Devlet Hastanesi ve Selimpaşa EK Hizmet binasında tedavi gören hastalar, İlçemizde bulunan Aile Sağlığı Merkezleri, Emniyet, Tapu, Adliye, Müftülük gibi bütün resmi kurum ve kuruluşlar, STK temsilcileri, dernekler, odalar, gazilerimiz, 600’e yakın esnaflarımız birebir ziyaret edildi. İlçe merkezinde ve kipa avm önünde kurduğumuz mobil iletişim araçlarımızla yaklaşık 400 vatandaşımızın talep ve önerileri dinlenerek çözüm sağlandı. 2 Minibüs, 1 otobüs, 5 küçük araç ve 2 mobil iletişim aracımız sürekli sahadaydı. Aynı ekip ve ekipmanla saha taramalarımız Silivri’de rutin olarak devam edecek.

SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER HAN SİLİVRİ HALKININ YANINDA VE HİZMETİNDEYİZ

Şunu çok açık ve net söylemeliyim ki; Bizler bu koltuklara yan gelip yatmak için gelmedik. Bizler Silivri halkına hizmetkar olmaya geldik. Silivri’ye hak ettiği değeri, hak ettiği hizmeti yaşatmaya geldik. Bizim anlayışımızda sadece seçimden seçime ortalıkta gezmek yok. Bizim anlayışımızda boş laf üretmek yok, bizim anlayışımızda boy boy resimlerle halkı aldatmak kandırmak yok. Biz laf değil iş üretiyoruz, proje üretiyoruz ve faaliyete geçiriyoruz. Daha güzel bir Silivri için gece gündüz çalışıyoruz. Çok yakında yeni projelerle sine Silivri’mizin yüzünü güldüreceğiz. Buradan bir kez daha Silivri için her istediğimizi yerine getiren, Başta İBB Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal bey olmak üzere İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğünün nezdinde bütün müdürlüklere ve daire başkanlarımıza ilçem ve teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ile inşallah Silivri’yi hep beraber hizmete doyuracağız

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.