enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA MÜJDELER VAR

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA MÜJDELER VAR
17.01.2023
44
A+
A-

Çatalca’ya olan vefa borcunu her fırsatta dile getiren Başkan Mesut Üner, bu duygularını çalışkanlığı ve gece-gündüz bitmeyen hizmet temposuyla birleştirince Çatalca adeta Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerine kavuştu.

Çatalca’ya son dört yılda kazandırılan hizmetler sadece Çatalca’da değil tüm bölge halkının takdirini ve alkışını kazanırken Başkan Mesut Üner ilçeye efsane hizmetler kazandırmakla yetinmeyerek çözüm bekleyen tüm kronik sorunlara çözüm odaklı çalışmalarıyla da gönüllerde taht kurdu.

İlçenin kronik sorunları Başkan Mesut Üner ile tarih oluyor

Her geçen gün yepyeni hizmet ve müjdelerle ilçe halkını buluşturan Başkan Mesut Üner’in bu defa verdiği müjde Çiftlikköy, Binkılıç ve Karacaköy mahallerine dair oldu.

Daha önce belde vasfı taşıyıp, şu anda mahalle vasfı taşıyan Çiftlikköy, Binkılıç ve Karacaköy mahalleleri artık orman haklarından, köyden mahalleye dönen diğer orman köyleri gibi yararlanmaya başlıyor. Bir düğer müjdeli haber ise  Hallaçlı, Gümüşpınar, Aydınlar, Karamandere, Yaylacık ve Binkılıç mahallelerine geldi. Hallaçlı, Gümüşpınar, Aydınlar, Karamandere, Yaylacık ve Binkılıç mahallelerindeki 163 adet tarımsal amaçlı parselin, Orman Genel Müdürlüğü’ne tahsisleri kaldırılarak ilgili yasalar gereği kullanıcılarına kiralanması ya da satılmasının önü açıldı.

Böylesine önemli müjdeler ilçe halkında büyük bir sevinç yaşatırken, Çatalca halkı Başkan Mesut Üner’i adeta gerek sahada gerekse sosyal medyada tebrik yağmuruna tuttu. Böylelikle Çatalca’ya hizmet yolunda baş döndüren tempoda çalışıp efsane hizmetlerin kazandırılması yolunda ilçe tarihine geçen adımlar atan Başkan Mesut Üner, bir kronik sorunu daha çözümle kavuşturmuş oldu.

İlk gün ki aşkla çalışmaya devam ediyoruz

İlçe halkını yakından ilgilendiren müjdeler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ’Bugün Ana Okulu & Kreş projemizin temelini sizlerle attıktan sonra, aynı gün iki önemli müjdeyi sizlerle paylaşmanın sevincini yaşıyorum. Müjdelerimizin ilki; daha önce belde vasfı taşıyıp, şuanda mahalle vasfı taşıyan Çiftlikköy, Binkılıç ve Karacaköy mahallelerimiz, orman haklarından, köyden mahalleye dönen diğer orman köylerimiz gibi yararlanmaya başlıyor. Müjdelerimizin ikincisi ise Hallaçlı, Gümüşpınar, Aydınlar, Karamandere, Yaylacık ve Binkılıç mahallelerimizde bulunan 163 adet tarımsal amaçlı parselin, Orman Genel Müdürlüğü’ne tahsisleri kaldırılarak ilgili yasalar gereği kullanıcılarına kiralanması ya da satılmasının önü açıldı. Hayırlı olsun. Bu önemli sorunların çözümünde emeği geçen Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişçi ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Tülay Kaynarca’ya ve AK Parti Çatalca İlçe Başkanımız Yusuf Aslan’a şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ederim. Çatalca’mıza hizmet yolunda ilk gün ki aşkla çalışmalarımıza devam edip ilçemiz tarihine geçen hizmetler kazandırırken, birer birer kronik sorunlarımızı çözmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.