enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5531
EURO
34,8930
ALTIN
2.429,50
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü Belediyesi Tüyap Kitap Fuarında

Beylikdüzü Belediyesi, TÜYAP 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında bu yıl da yerini aldı. Yoğun ilgi gören kitap fuarı ve belediyenin standını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da ziyaret etti. Fuar, 15 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

Beylikdüzü Belediyesi Tüyap Kitap Fuarında
09.11.2015
212
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi 07 Kasım Cumartesi günü TÜYAP Fuar Merkezinde açılışı gerçekleşen 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında yerini aldı. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gören standta, ziyaretçiler yetkililerden Beylikdüzü ve Beylikdüzü Belediyesi’ne dair her soruya cevap bulabiliyor. Belediyenin kültür sanat etkilik kataloglarından, faaliyet bültenlerine birçok tanıtım materyalinin yer aldığı standı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da ziyaret etti. Yoğun ilgi gören Kitap Fuarında standın gördüğü ilgiden de memnun olduğunu dile getiren Başkan İmamoğlu, herkesi kitap fuarına davet etti.

Özellikle gençler ve öğrencilerin ilgi gösterdiği kitap fuarının bölgeye değer kattığını ifade eden Başkan İmamoğlu, yayın evlerini gezerek bol bol kitap alışverişi de yaptı. 15 Kasım Pazar gününe kadar açık olacak olan Kitap Fuarı’nda Beylikdüzü Belediyesi 4. Salon 4201 numaralı standa ziyaretçilerini bekliyor.

tüyap kitap fuarı (1) tüyap kitap fuarı (2) tüyap kitap fuarı (3) tüyap kitap fuarı (4) tüyap kitap fuarı (5) tüyap kitap fuarı (6) tüyap kitap fuarı (7)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.