enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3815
EURO
34,7186
ALTIN
2.403,29
BIST
10.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA KARAMANDERE’MİZ ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

ÇATALCA KARAMANDERE’MİZ ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR
25.03.2022
154
A+
A-

Çatalca’mızda cumhuriyet tarihinin en önemli projelerini görevinin sadece ilk üç yılına sığdırırken, makamdan değil sahadan çalışma prensibinden asla taviz vermeyen Başkanımız Mesut Üner, proje şantiye alanlarını yerinde ziyaret etmeye durmaksızın devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner ve beraberindeki heyetin bu seferki proje şantiye alanı ziyareti Karamandere mahallemiz oldu.

Projelerini gerçekleştirirken bütüncül bir anlayışla çalışmalarına yön veren Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’mızın İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi olmasını Çatalca’mıza hizmet yolunda asla bir bahane veya engel olarak göremeyip,  ilçe merkezine 50 km mesafedeki Karamandere mahallemizdeki proje şantiye alanın tüm detaylarıyla bizzat ilgilendi. Başkanımız Mesut Üner ve heyetinin şantiye alanı ziyaretine Karamandere Muhtarımız Fahri Pekacar’da katılım sağladı. Başkanımız Mesut Üner mesleğinin mimar olmasının verdiği avantajla, şantiye ziyareti sırasında titizlikle talimatlar verdiği dikkatlerden kaçmadı. Karamandere mahallemizdeki kentsel tasarım çalışmaları tamamlandığında mahallemiz bambaşka bir çehre kazanacak. Ziyaretlerimiz sonrası, Karamandere halkımızın kendisine gösterdiği samimi ilgi ve alaka karşısında Başkanımız Mesut Üner’in memnuniyeti gözlerinden okunuyordu.

Karamandere mahallemiz ziyareti proje şantiyesi sonrası açıklamalarda bulunun Başkanımız Mesut Üner; ‘’Çatalca’mızda bütüncül hizmet anlayışımızdan taviz vermeden, hizmet dokunuşlarımıza durmaksızın devam ediyoruz.  Karamandere Muhtarımız Fahri Pekacar ve ekip arkadaşlarımız ile birlikte proje şantiye alanımızı ziyaret edip, yerinde denetimlerde bulunduk ve çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Karamandere Mahallemizde; Meydan Düzenlemesi, Cephe Düzenleme & Boyama, Kahve Pergola Çalışması, Peyzaj, Yöresel ürünler satış standı, Camii Önü Düzenlemesi ve Çocuk Parkı Yapımı gerçekleştireceğiz. Karamandere mahallemizdeki çalışmalarımız tamamlandığında, mahallemiz sadece Çatalca’mızda değil tüm İstanbul’da çekim merkezi olacak. Her mahallemizde olduğu gibi Karamandere mahallemiz ziyaretimizde de halkımızın bizlere olan ilgisi, sevgisi ve desteği için çok teşekkür ederiz.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor

#BirlikteÇatalcayız 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.