enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCADA MUHTEŞEM MÜZİK RÜZGÂRLARI ESTİ

ÇATALCADA MUHTEŞEM MÜZİK RÜZGÂRLARI ESTİ
A+
A-

İlçede kültürel ve sanatsal çalışmaların olmazsa olmazlarımızdan olduğunu ifade eden Başkan Mesut Üner’in belediye bünyesinde kurduğu Türk Sanat Müziği Korosu, muhteşem bir konsere imza attı.

Çatalca’da köklü çalışmalar gerçekleştiren ve daha yaşanabilir bir ilçe olması için mega projeler hayata geçiren Başkan Mesut Üner, önceliği olarak gördüğü eğitim çalışmaları yanı sıra ilçede kültürel ve sanatsal etkinlik ve çalışmalara da büyük önem veriyor.

“Her yaşa ve her yaşta eğitim” diyerek eğitici, öğretici birçok kurs açan Başkan Mesut Üner, ilçede müziksever vatandaşlarımız içinde belediye bünyesinde Türk Sanat ve Türk Halk Müziği Korolarını kurdu.

Türk Sanat Müziği Koromuzdan Muhteşem Konser

Koro Şefi TRT Sanatçısı Cengizhan Sönmez tarafından çalıştırılan ve Koro Şefliği yine usta sanatkâr Cengizhan Sönmez tarafından yapılan Türk Sanat Müziği korosu muhteşem bir yaz akşamı konseri verdi.

Hızlı bir şekilde hayata geçirerek vatandaşlara sosyal yaşam alanı olarak armağan ettiği Cem Kara Yaşam Vadisi’nde düzenlenen açık hava konserinde birbirinden güzel şarkılar seslendirildi.

Gecede konuk sanatçı olarak Türk Sanat Müziğinin muhteşem seslerinden Mine Geçili sahne aldı.

Konser sonunda Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Koro Şefi Cengizhan Sönmez’e ve Konuk Sanatçı Mine Geçili’ye çiçek vererek teşekkür etti.

Kültürel değerlerimize sahip çıkıyor sanatın her dalıyla ilçemizi buluşturuyoruz

Başkan Mesut Üner yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hepiniz milletvekili olabilirsiniz, bakan olabilirsiniz. Hatta cumhurbaşkanı olabilirsiniz. Fakat sanatkâr olamazsınız” sözünde ifade ettiği gibi ilçemizde kültürel değerlerimize sahip çıkıyor, ilçemizi sanatın her dalıyla buluşturmak için gayret sarf ediyoruz. Resimden, tiyatroya, gitardan, piyanoya, el sanatlarına, halk oyunlarına kadar açtığımız kurslar yanı sıra Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korolarımızı da kurduk ve iki yıldır korolarımızın muhteşem konserlerini izleme fırsatı buluyoruz. Bu güzel yaz akşamında Cem Kara Yaşam Vadimizin güzel atmosferinde çok güzel bir konser dinledik. Türk Sanat Müziği Koro’muzun muhteşem eserlerden oluşan muhteşem konseri, Cem Kara Yaşam Vadimizin güzel atmosferine eşlik ederek Çatalca’mızda müzik rüzgârları estirdi.” dedi.

TRT Sanatçısı Koro Şefi Değerli Cengizhan Sönmez’e, müziğe gönül vererek her yaştan koromuza katılan ve bizleri bu güzel müzik yolculuğuna çıkaran koro değerli koristlerine, muhteşem sesiyle müzik ziyafeti veren konuk sanatçı Mine Geçili’ye ve Yaz Akşamı Açık Hava Konserimizde buluştuğumuz tüm Çatalca halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.