enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4752
EURO
34,8856
ALTIN
2.433,53
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA’MIZDA KİTAP SEFERBERLİĞİ

ÇATALCA’MIZDA KİTAP SEFERBERLİĞİ
01.05.2022
121
A+
A-

Çatalca’mızda her fırsatta projelerinin merkezine yarınların teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi konumlandırdığını ifade eden Başkanımız Mesut Üner, yine çocuklarımız ve gençlerimize yönelik önemli bir çalışmaya daha imza attı. İmzalanan protokol ile Çatalca’mızda okul kütüphanelerimize 12 Bin yeni kitap kazandırılıp, okul kütüphanelerimizdeki toplam kitap sayımız 70 Bin seviyelerine ulaştırdı.

Çatalca’mızdaki okullarımıza kazandırılan 12 Bin yeni kitap için imza töreni gerçekleştirildi. Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, Başkanımız Mesut Üner, Milli Eğitim Müdürümüz Tayfun Özyolcu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürümüz Tarık Çalışkan’ın imzaladığı protokol törenine, ilçemizdeki okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve okul aile birliği başkanlarımız katılım sağladı.

Çatalca’mızdaki önemli kitap seferberliği imza protokol töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımzı Mesut Üner; ‘’Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin okuma kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla, Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ile yaptığımız iş birliği protokolümüzle, okul kütüphanelerimize 12 Bin kitap daha kazandırdık. Her alanda olduğu gibi söz konusu eğitim olunca da öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm Çatalca’mıza hayırlı olsun.’’ dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.