enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA’MIZDA RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL

ÇATALCA’MIZDA RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL
A+
A-

Başkanımız Mesut Üner’in göreve gelmesiyle birlikte adeta altın çağını yaşayan Çatalca’mız, özel gün ile haftalarda gerçekleştirdiği etkinlik programlarıyla da gündemden düşmeyip, adından fazlasıyla söz ettirmeye durmaksızın devam ediyor. Bu anlamda Başkanımız Mesut Üner’in talimatıyla Ramazan etkinliklerimize aylar öncesinden hazırlanmaya başlayan Çatalca Belediyemiz yine başarılı çalışmalar gerçekleştirerek, ilçemizde güzel ve bereketli bir Ramazan ayı yaşanmasına vesile oluyor.

AMAZAN BOYUNCA 4805 ADET SICAK YEMEK DAĞITIYORUZ

İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’mızda, muhtarlıklarımızdan teslim alınan isim listelerine her gün dört çeşit 4805 adet sıcak yemek evlerine kadar elden teslim ediliyor. Sıcak yemekler Çatalca Belediyemiz aşevimizde hazırlanılıyor.

AKŞAM İFTAR DAVET PROGRAMLARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İLK İFTAR DAVETİMİZ ÇATALCA BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROMUZDAN SÜRPRİZ

Başkanımız Mesut Üner’in ilk iftar daveti, geçtiğimiz haftalarda dünya mutluluk gününde ‘’Altın Şarkılar’’ konseriyle gönüllerde taht kuran Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Koromuz ve aileleri oldu. İftarımız oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Koro şefimiz Cengizhan Sönmez’in sürprizi iftar davetindeki neşeyi doruklara çıkardı. Şef Cengizhan Sönmez’in Birlikte Çatalca’yız isimli şarkısı çok beğenildi ve defalarca dinlenip hep beraber söylendi.

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ İFTAR DAVETLİMİZ ÇATALCA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARIMIZ OLDU

Çalışanlarımızla kurduğu gönül köprüleriyle sadece Çatalca’mızda değil tüm İstanbul’umuzda adından fazlasıyla söz ettiren Başkanımız Mesut Üner’in ikinci ve üçüncü daveti Çatalca Belediyesi çalışanlarımız ve aileleri oldu. Canlı fasıl müzikleri eşliğinde gerçekleşen iftarımız öncesi Başkanımız Mesut Üner iftar programına katılan personel ve ailelerini tek tek masalarına giderek ziyaret etti. Akşam boyunca Çatalca Belediyesi çalışanlarımız ve Başkanımız Mesut Üner’in samimiyeti görülmeye değerdi.

Ramazan ayının ilk haftası sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayında Çatalca’mızda güzel bir ay yaşamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her gün 4805 aileye 4 çeşit sıcak yemek dağıtıyoruz. Tüm bunların dışında iftar davetlerimize durmaksızın devam ediyoruz. Çatalca’mızda aynı gökyüzünde olduğumuz herkesi çok seviyoruz. Halkımızın her anında yanında olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

 

#ÇalışıncaOluyor

#BirlikteÇatalcayız 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.