enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4919
EURO
34,7350
ALTIN
2.489,38
BIST
9.485,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇEVİREL’DEN UNUTULMAZ KONSER

ÇEVİREL’DEN UNUTULMAZ KONSER
28.11.2016
120
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Türk Müziği Devlet Sanatçısı Recep Alper Çevirel, Küçükçekmecelilere unutulmaz bir konser akşamı yaşattı.

Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konsere, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu ve çok sayıda dinleyici katıldı.

KÜÇÜKÇEKMECE’DE İLK KONSER

Küçükçekmece’de ilk defa konser verdiğini ifade eden Çevirel, “Küçükçekmece’de sizlerle ilk kez birlikte olmanın keyfini ve heyecanını yaşıyoruz. Çok güzel ve enerjisi çok yüksek bir seyirci karşısında eserleri seslendirdim. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e ve salonu dolduran tüm müzikseverlere teşekkür ediyorum’’dedi.

Vuslat Vokal Grubu’nun eşlik ettiği konserde Çevirel, “Uzanalım Göksuya, Belki Bir Sabah Geleceksin, Gönlümün Ezharı İçinde Gül Gibi Dildarı Var’’ isimli  eserler başta olmak üzere pek çok eser seslendirdi.
Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda ise, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu, teşekkür ederek sanatçıya çiçek takdim etti. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.