enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5488
EURO
34,8520
ALTIN
2.427,88
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’de Güpegündüz Hırsızlık

20.12.2016
131
A+
A-

Silivri Mimarsinan Mahallesi Kumluk Bölgesi Basınkent 2 Sitesi’nde ikamet eden Salim Seçkin’in BOXER cinsi yavru köpeği SAÇA’yı güpegündüz çaldılar.

Gazete Silivri’den İbrahim Yücal’ın haberine göre hırsızlık olayı 19 Aralık Pazartesi günü saat 12.17’de gerçekleşti. Motosikletin arkasına kasa takıp hurda ve çöp toplayan 2 kişi, Salim Seçkin’in bahçesinin telle kapatılmış kullanılmayan kapısının önüne geldi.  Kapının tellerini kesen iki şahıs bahçeden yavru köpeğini çalıp olay yerinden geldikleri motosikletle uzaklaştı. Kendisinin elinde video görüntülerinin de var olduğunu belirten Salim Seçkin yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili “Güpegündüz hırsızlık yaşanıyor ilçemizde. Kullandıkları motosiklet yasa dışı. Kimse bunlara dur demiyor. Öğlen 12 gibi gelip benim bahçemden köpeğimi çalıyorlar. Daha köpeğim 3 aylık. Silivri’de arkadaşım görmüş Pet Shop’a götürmüşler ama almamış Pet Shop. Ben sadece köpeğimi geri istiyorum. Benim evladım gibi olan bir hayvanı nasıl çalıyorlar? Gören ve bu şahısları tanıyan kişilerden Emniyet Müdürlüğü’ne şikâyet etmelerini rica ediyorum. Facebook hesabımdan çalanların videosunu da paylaştım. Herkesten yardım bekliyorum.”dedi.

SHA

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.