enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5005
EURO
34,9292
ALTIN
2.432,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP’li Gençler ve Balcıoğlu Asker Gecelerine Katıldı

CHP’li Gençler ve Balcıoğlu Asker Gecelerine Katıldı
24.01.2016
106
A+
A-

Askerliğin çok kutsal bir görev olduğuna değinen Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, “Askere gidecek olan gençlerimizi nasıl bugün davullar zurnalar eşliğinde eğlenerek uğurluyorsak, inşallah 12 ay sonra geldikleri zaman aynı şekilde onları böyle davullarla zurnalarla eğlenerek karşılarız. Bu gençlerimizin her biri Mustafa Kemal’in ordusuna gidiyor. Onları büyütüp bu yaşa getiren anne babaları da tebrik ediyorum. Allah sağ salim gidip gelmelerini nasip etsin. Hayırlı teskereler diliyorum.” dedi.

CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen ise, “Asker geceleri de ülkemizin değerlerindendir. Bu geleneğin Silivri’de devam ediyor olmasını çok önemsiyoruz. Bu örf ve adet devam ettiği sürece ülkemizin her zaman dimdik ayakta kalmaya devam edeceğini biliyoruz. Bizleri hiçbir gücün bölemeyeceğini biliyoruz. Ve biz CHP’li gençler olarak her zaman asker kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu güzel günde onlara küçük bir hediye takdim ederek hayırlı teskere dileklerinde bulunmak istedik. Allah hayırlısıyla gidip gelmenizi nasip etsin. Şimdiden kazasız belasız hayırlı teskereler diliyorum.” dedi.

CHP’li gençler Berker Esen başkanlığında en son Çatalca’nın Hallaçlı mahallesinden aldıkları davet üzerine Hallaçlı’dan askere gidecek olan 8 gencin asker gecelerine de katılıp, askerlere hediyelerini takdim edip hayırlı teskere dileklerinde bulundu.

CHP’li gençler ve Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu Silivri’nin her mahallesinde gerçekleştirilecek olan asker gecelerine de katılım gösterileceğini söyleyerek, dün olduğu gibi bundan sonrada ilçemizden askere gidecek olan genç kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz dedi.

Sayalar3 Sayalar2 Sayalar1 Sayalar Ortaköy2 Ortaköy1 Ortaköy Hallaçlı1 Hallaçlı Fenerköy3 Fenerköy2 Fenerköy1 Fenerköy

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.