enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4770
EURO
34,9370
ALTIN
2.435,95
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ELİMİZDE SAHTE EVRAK VE KAMERA KAYDI VAR

ELİMİZDE SAHTE EVRAK VE KAMERA KAYDI VAR
22.11.2019
136
A+
A-

S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi Kooperatifi seçimlerinin iptaline ilişkin yapılan yazılı basın açıklamasına başkan adayı Mehmet Hacıoğlu sert bir dille cevap vererek “Elimizde sahte evrak ve kamera kaydı görüntüleri var” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılması planlanan ve daha sonra iptal edilen seçimler ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimine ilişkin başkan adayı Mehmet Hacıoğlu sert bir dille cevap vererek “Elimizde sahte evrak ve kamera kaydı görüntüleri var. Olayı farklı yere kendileri çekmişler zaten. Biz hak mücadelesi ile bu yola çıktık. Çektikleri yerden bataklıktan çıkarmak istiyoruz. Kooperatif seçimlerimizde siyaseti karıştırdığımızı iddia edenlerin geçmişte yönetici iken siyasette aktif görev aldıkları, almak istediklerini unutmamak gerekir. Aday ve aday adayı olduklarını hatırlayalım! KOOPBİS sistemi için belge vermemişim. Vermek zorunda değilim zaten. Bunları bilmek sizin göreviniz. Amatörseniz ben ne yapayım? Profesyonellerle çalışın o zaman. Kimseyi suçlamayın. Benim temsilci belgesini ortağımızın kooperatifimizin mail adresine kendi rızası ile gönderdiğini ve tarafınızdan kabul edildiğini bilmiyor musun? Bakanlık temsilci ıslak imzalı olmadığından iptal ettiğini gerçeği bilmiyor musun? Misafirlerin daha toplantı başlamadığı için muhabbet için orada olduğunu ellerinde oy kaldırmak aletinin olmadığını görmüyor musun? Bu yapılanları görmeyip hala bizi karalamaya çalışmanız doğru değil. Hepimizin bir vicdanı var. Er ya da geç tecelli edecektir. Büyüğümüzsünüz ama artık yeter. Elimizde düzenlediğiniz sahte evrakların kamara kayıtları var. Fotoğraflar var. Zaten bakanlık temsilcilerinin tutanakları var. Hakkımızı savunuyoruz. Çalmıyoruz, çırpmıyoruz. Çoğunluk vardı hem de hiç olmadığı kadar. Bakanlık temsilcileri 168 ortak oradayken toplantıyı açabilirdi. Fakat açmadı. Kontrollere devam etti. Yönetim kurulu ve bakanlık temsilcisi konuşma yaptı. Yönetim kurulu başkanı konuşmasından sonra ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi.
‘SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM’
Bizim temsilci belgemiz toplam 20-22 kadar. Geri kalan 144 temsilci belgesi onların. Her ortak 1 temsilci belgesi kullanabilir. Asaleten gelen yani katılan 168 ortak var. 144 temsilci belgeleri var. 144 ortak asaleten gelen 144 temsilci belgesini kullanacak. Kime kullanacak, onlara çünkü 144 temsilci belgesi onların. 168 – 144 = 24 kalan oy kullanacak ortak. Zaten bizim listemiz 20 kişi, bize kimse oy vermeyecek mi? Bu sayıları yönetim kuruluna soruyorum? Siz de sorun. Yasal işlemi başlatmalarını sabırsızlıklar bekliyorum. Zaten bizde elimizdeki donelerle gereğini yapacağız ve yasal süreç bizim tarafımızdan da yapılacaktır. Yaşayıp hep birlikte göreceğiz. Son olarak Hz Ali’nin bir sözünü söylemek istiyorum. ‘Haksızlık Önünde Eğilmeyiniz. Eğer Haksızlık Önünde Eğilirseniz, Hakkınızı Kaybettiğiniz Gibi Şerefinizi de Kaybedersiniz’” dedi.
Kaynak: Tutku AKBAŞ

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.