enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3277
EURO
35,1006
ALTIN
2.305,35
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esen: “Bize bırakılan bu kutsal emanete sonsuza dek sahip çıkacağız.”

Esen: “Bize bırakılan bu kutsal emanete sonsuza dek sahip çıkacağız.”
19.05.2017
115
A+
A-

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı heyecanını bir kez daha hep birlikte yaşıyoruz. Ulu Önderimiz ve ailesine olan haince saldırıların gün geçtikçe artması bizim Atamıza olan bağlılığımızı kat kat arttırmaktadır. Bu önemli günde Kurtuluş savaşımızın büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve sevgiyle anıyoruz. Tarihimizin akışını değiştiren, kuruluşun ve bağımsızlığın yolunu açan, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun ilk adımı olan, Atamızın Samsuna çıkışının 98. yıldönümünü kutladığımız bu özel günde, Biz gençler olarak sonsuza kadar Atamızın izinde o’nun açtığı ışıklı yolda aydınlık yarınlara emin adımlarla yürüyeceğimizi bir kez daha yineliyoruz.

Ulu Önder Atatürk biz gençlere Cumhuriyeti emanet ettiği gibi 19 Mayıs’ı da armağan etmiştir. Bu da Atatürk’ün biz gençlere olan inancını ortaya koymaktadır. 19 Mayıs 1919 sadece Kurtuluş Savaşının başlangıcı değil “Bir Türk dünyaya bedeldir” sözünün kanıtı ve Türk’ün yeniden diriliş destanıdır. Mustafa Kemal Atatürk “Bugün ulaştığımız sonuç, yüzyıllardan beri çekilen ulusal yıkımların yarattığı uyanıklığın ve bu sevgili yurdun her köşesini sulayan kanların karşılığıdır. Bu sonucu, Türk gençliğine kutsal bir armağan olarak bırakıyorum.” diyerek Kurtuluş Savaşımızın zaferini gençlerimize armağan etmiş ve “Her şey unutulur. Fakat biz, her şeyi gençliğe bırakacağız. O gençlik ki, hiç bir şeyi unutmayacaktır, geleceğin ümidi, ışık saçan çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.” diyerek de Cumhuriyetimizi gençlerimize emanet etmiştir.

İşte bu nedenledir ki, Türk Gençliği olarak bizlere düşen en büyük görev, bize bırakılan bu kutsal emanete sonsuza dek sahip çıkmaktır. İnancımız tamdır ki, bugüne kadar olduğu gibi Türk Gençliği, bundan sonra da üzerine düşen bu önemli görevi en güzel şekilde, layıkıyla yerine getirecektir. Bundan zerre kadar kuşkumuz yoktur. Bu emanet bizim en değerli hazinemizdir.

CHP Silivri İlçe Örgütü olarak tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramını kutlar, Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve sevgiyle andığımızı ifade ederim.”

 

Berker ESEN
CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.