enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5854
EURO
34,7959
ALTIN
2.511,26
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esenyurt’tan güle oynaya vatan nöbetine

Esenyurt’tan güle oynaya vatan nöbetine
23.07.2018
120
A+
A-

Esenyurt’ta 98-3 tertip olarak silahaltına alınacak bir grup Ordulu genç için uğurlama töreni düzenlendi. Esenyurt Alacalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından bir düğün salonunda düzenlenen askere uğurlama gecesine Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de katılarak gençlere moral verdi.

Temmuz ayının sonuna kadar birliklerine teslim olacak kınalı kuzuları gecede Başkan Alatepe’nin yanı sıra aileleri, arkadaşları ve hemşerileri yalnız bırakmadı. Askere gidecek 15 genç, üzerlerine sardıkları Türk bayraklarıyla şarkılar, türküler eşliğinde oynayarak moral depoladılar. Asker adayları Türk bayraklarını öperek vatana olan sevgilerini göstererek çakı gibi bir asker olacaklarının işaretini verdiler.

Gençlerin ve ailelerinin heyecanına ortak olan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Hayırlısıyla gidin, görevinizi yapın, sağ salim ailelerinizin yanına dönün. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu vatan sizlere emanet” dedi. Başkan Alatepe, askere gidecek gençlerle tek tek tokalaşarak onlara birer saat hediye etti.

Askerlik yapacak olmanın gururu ve heyecanı içinde olan gençler ise, “Ülkemizin geçtiği bu hassas dönemde askerlik yapacak olmak çok daha önemli. Vatan için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız. Bu şanlı görevden büyük sevinç ve onur duyuyoruz” diye konuştular.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.