enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ESNAFIN İKİNCİ EVİ “BEYESDER”

ESNAFIN İKİNCİ EVİ “BEYESDER”
12.08.2016
117
A+
A-

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkârlar Derneği (BEYESDER) ile kahvaltılı bir sohbette bir araya geldi. Daha önce metruk bir bina olan ve yeniden düzenlenerek derneğin kullanımına sunulan Marmara Mahallesi’ndeki dernek sosyal tesisinde düzenlenen etkinliğe Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri, Dernek Başkanı Cengiz Ataseven ve Dernek Üyeleri katıldı.

“Halka dokunan esnaftır.”

Kahvaltı öncesi yaptığı konuşmada ülkenin içinden geçtiği zor dönemlerde STK ve bu tür oluşumların öneminden bahseden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ben de bir esnaf ve esnaf çocuğuyum. Belediye olarak STK ve bu tür oluşumların halkın nabzını tutabildiğimiz en sağlıklı organlar olduğunun farkındayız. Özellikle halka dokunanlar ve bu nedenle istek ve şikâyetlere en hâkim olanlar esnaflardır.” dedi.

“Esnafın her zaman yanındayız.”

Birlik olmanın değerini ve bu gücün ilçeye, ülkeye olan katkılarına değinen Başkan İmamoğlu, esnafımızın mevcut şartlarda örgütlü güç oluşturarak daha rekabetçi ve daha kaliteli hizmet sunması için desteklediklerini belirtti. Tüm yerel yönetimlerin de bu tür oluşumları sonuna kadar desteklemesi gerektiğini söyleyen İmamoğlu, BEYESDER’in de ilçedeki tüm esnafların ikinci evi olmasını istediğini ekledi. İmamoğlu “Bu dernek tüm kesimdeki esnafın toplanma yeri olmalı. AVM’ler karşısında esnafların sonuna kadar yanındayız.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.