enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Gençler Bütçe Yapmayı Öğreniyor!

Gençler Bütçe Yapmayı Öğreniyor!
29.03.2016
112
A+
A-

Türkiye’de finansal bilinç oluşturulması için kamu, özel sektör ve sivil toplumu ilk kez bir araya getiren “Paramı Yönetebiliyorum” projesinin eğitimleri Türkiye’nin farklı şehirlerinde sürüyor. “Paramı Yönetebiliyorum” projesinin Gönüllü Master Eğitmenlerinden olan Kunter GÜLEÇ eğitim sonrasında kısaca açıklamalarda bulundu.

“Paramı Yönetebiliyorum” projesi, Visa Europe ve Türkiye’deki üye bankalarının destekleriyle, T.C. Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ortaklığında 2009 yılında hayata geçirildi. Proje ile uzun vadede, gençler arasında finansal bilincin geliştirilmesi, gençlerin kendi bütçelerini yapabilmeleri ve finansal ürünleri doğru kullanabilmeleri hedefleniyor. Bu hedef doğrultusunda bu güne kadar Türkiye’nin 81 ilinde 15-30 yaş arasındaki gençlere akran eğitim modeliyle 800 gönüllü eğitmen tarafından gelir gider dengesi, bütçe yapma, tasarruf ve para biriktirme, yatırım yapma ve borçlanma gibi konuları kapsayan ücretsiz eğitimler veriyoruz. Sadece Lise Öğrencilerine yönelik olmayıp Üniversite, Yetişkin ve Girişimciler için Müfredatlarımız mevcuttur. Ücretsiz Eğitim talebinde bulunmak isteyen kurum ve kuruluşlar lütfen İstanbul da Merkezi olan Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ile irtibata geçerek detaylı bilgileri alabilir.

Son olarak Eğitimi gerçekleştirmemizde katkısı olan Okul Müdürü Metin IŞIK, Müdür Yardımcısı Aytekin ATIŞ’a ve eğitimimizi ilgiyle takip eden gençlerimize çok Teşekkür ederim dedi.

IMG_2562 IMG_2571 IMG_2600 IMG_2622

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.