enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Gürcan: TMT Kuvay-i Milli’ye gibidir!

Gürcan: TMT Kuvay-i Milli’ye gibidir!
A+
A-

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Silivri Temsilcisi Adnan Gürcan, “Rum Yunan zulmüne karşı kurulmuş olan Türk Mukavemet Teşkilatında, kahramanlık destanı yazan aynı Kuvay-i Milli’ye gibidir” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Silivri Temsilcisi Adnan Gürcan, Halk TV ekranlarında Ayşenur Arslan’ın Türk Mukavemet Teşkilatına yönelik sözleri üzerine açıklamada bulundu.
Adnan Gürcan, “Çok kıymetli Silivri  halkı değerli Türk Milleti ve kahraman Gazi arkadaşlarım.  Halk TV ekranlarında Ayşenur Arslan isimli gazetecinin Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatına yönelik hadsiz sözlerine, karşılık Türkiye Muharip Gaziler Derneği Silivri Temsilcisi olarak açıklama yapma zorunluluğu duydum.
Muharip Gazi, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarından harbe fiilen katılanları ifade etmektedir. Dolayısı ile bizler 1974’te yavru vatan Kıbrıs’ta yaşayan Türk kardeşlerimiz için Türk askeri olarak canımızı ortaya koyarak, onurla, gururla ve şerefle görev yapmış, Türkiye Muharip Gazileriyiz. Kıbrıs Türk’ü ve Türk Milleti için mücadele etmek hayatımızın ve Türk askerinin en şerefli vazifemiz olmuştur. Bu yüzden Kıbrıs Türkü’nün haklı ve tarihi mücadelesi her türlü takdir ve övgünün üstündedir. Rum Yunan zulmüne karşı kurulmuş olan Türk Mukavemet Teşkilatında, kahramanlık destanı yazan aynı Kuvay-i Milli’ye gibidir.

HADSİZLİKTİR!
Gel gör ki eli kanlı EOKA örgütünün Türklere yönelik katliamlarını engellemek amacıyla kurulan bu teşkilata illegal bir oluşum demek hadsizliktir. Dahası şehitlerimize çok büyük hakarettir. Cahilce ve düşmanca söylenen bu sözler hiçbir şekilde kabul edilemez. Türk düşmanlığı yapan sözde gazeteciyi arşivleri iyi karıştırıp, Kıbrıs Türk halkına yapılan vahşeti değil, vahşetleri dikkatle inceleyip, örneğin sandallarda atlılarda ve Muratada katliamlarını okumasını tafsiye ediyorum.”

KAYNAK : YÖRÜNGE HABER

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.