enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3645
EURO
34,9526
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İş Kazaları Ve Meslek Hastalıkları İle Mücadele Eğitimleri

İş Kazaları Ve Meslek Hastalıkları İle Mücadele Eğitimleri
28.10.2016
119
A+
A-

Avcılar Belediyesi, Avcılar halkınadaha iyi ve daha kaliteli hizmet sunabilmek, çalışanlarının sağlıklı veemniyetli ortamda çalışmaya devam edebilmelerini sağlamak amacı ile eğitimtoplantıları düzenliyor.

Yapılan hizmetlerin yalnızca Avcılarhalkına sunulanla sınırlı olmadığının bilincinde, Başkan Dr. Handan ToprakBenli’ nin öncülüğünde ve zaman zaman bizzat katılımıyla eğitimler düzenleyenAvcılar Belediyesi; iş sağlığı ve iş güvenliği konularında uzmanlar tarafındançalışanlarını bilgilendirirken, çalışanların memnuniyetinin de en üst seviyedeolması için eğitimler düzenliyor. Bu kapsamda Avcılar Belediyesi Temizlikİşleri Müdürlüğü ekiplerine yönelik verilen “İş Sağlığı ve GüvenliğiEğitimi” toplantısı Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleşti. Daha çağdaşve modern bir Avcılar için çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerininsağlıklı koşullarda ve emniyet kurallarına özen göstererek çalışmalarını amaçlayaneğitim seminerine katılımın yoğun olduğu gözlendi.

TEMİZ TOPLUM TEMİZ AVCILAR

AvcılarBelediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de eğitim seminerine katılanlarınarasındaydı. Başkan Toprak; “Bizler iş sağlığı ve güvenliğine veçalışanlarımızın memnuniyetine verdiğimiz önemle bu eğitimlerimizi hepsürdüreceğiz. Bizim parolamız ‘Temiz Toplum Temiz Avcılar’. Temizlik olmadanhiçbir şey olmaz. Sağlık da olmaz, konfor da olmaz. O nedenle birinci ilkemizbu. Bunu da sizlerle beraber yapacağız” dedi. Başkan Toprak eğitim seminerinekatılan herkese teşekkür ederken, çalışanlarımızın sağlığı, güvenliği vememnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir diyerek sözlerini noktaladı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.