enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ ALTIN KARINCA’YA DAMGA VURDU

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ ALTIN KARINCA’YA DAMGA VURDU
01.10.2016
124
A+
A-

Marmara Belediyeler Birliği tarafından altıncısı düzenlenen ‘Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’ sahiplerini buldu. Küçükçekmece Belediyesi, dört ayrı kategoride de dört ödül alarak büyük bir başarıya imza attı.

Beşiktaş Conrad Otel’de gerçekleşen ödül törenine katılan Küçükçekmece Belediyesi 4 ödül birden alarak törene damgasını vurdu. Küçükçekmece Belediyesi, Strateji Geliştirme Müdürlüğü, ‘Yüksek  Güvenlik  Afet Müdahale Kapasitesi  Arttırma’ Projesi ile birincilik ödülü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ‘Müzik Akademisi’ ve ‘BelediyeMatik (Akıllı Ödeme Noktası)’ projeleri ile ikincilik ödülü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, ‘Rüzgar Gülü Güneş  Paneli, Kondisyon Bisikleti ile Elektrik Üretilmesi’ projeleri ile Tabiata Saygı Özel Ödülü almaya layık görüldü. 

Ödülleri İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Kadir Topbaş ve Marmara Belediyeler Birliği BAŞKANI ve aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Altepe’nin elinden alan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e ise Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu ve birim müdürleri ile proje çalışanları eşlik etti.

“YEREL YÖNETİMLER ŞEHİR VE ÜLKE AÇISINDAN ÖNEMLİ”

Törende bir açılış konuşması  gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir  Belediye  Başkanı  Kadir Topbaş yerel yönetimlerin şehir ve ülke açısından önemine  değinerek, “Şehirler  artık sorunların da çözüm noktası. Yerel yönetimler reflekslerin güçlü  olduğu, halkın rahatlıkla ulaşabildiği her türlü  beklentinin karşılandığı yerlerdir. Başarılı bir belediye  başkanı olmak için ise halk talep etmeden, dünyayı takip ederek halka bir şeyler sunmak gerek” dedi.

 Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe ise, “Hızla  büyüyüp gelişen şehirler  artık dünyaya yön  veriyor. Yerel yönetimlerin önemi günden  güne artıyor. Şehir yaşamını öne taşıyan her faaliyet ülkeleri de ön plana çıkarıyor” diye konuştu.

Altın Karınca ödül töreninde, Afet Yönetimi, İmar Şehircilik ve Estetik, Kurumsal Yönetim ve Gelişim, Kültür ve Sanat, Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler, Ulaşım ve Altyapı Hizmetleri, Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi Hizmetleri, Ar-Ge ve İnovasyon kategorilerinde ödüller verildi. Ayrıca diğer yıllardan farklı olarak, Tabiata Saygı Özel Ödülü, Tarihe Saygı Özel Ödülü’nün yanı sıra ana medya sponsoru Posta Gazetesi Özel Ödülü de sahiplerini buldu. Jüride İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Yalova Üniversitesi’nden önemli isimler yer aldı. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.