enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2852
EURO
34,6790
ALTIN
2.403,67
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA BİR OTAPARK MÜJDESİ DAHA

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA BİR OTAPARK MÜJDESİ DAHA
21.02.2023
68
A+
A-

Deprem bölgesine kurduğu gönül köprüsü ve yardım çalışmalarıyla oldukça yoğun günler yaşayan Başkan Mesut Üner, Çatalca’ya yeni projeler kazandırma çalışmalarına da durmaksızın devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde Başkan Mesut Üner Çatalca halkına bir otopark müjdesi daha verdi.

Geçtiğimiz haftalarda üç yüz araçlık katlı modern kapalı otopark yapımını tamamlayıp, Çatalca halkının hizmetine açtığını müjdeleyen Başkan Mesut Üner, ilçe halkına iki hafta içinde bir otopark daha kazandırılacağının müjdesini verdi. Bu önemli müjde Çatalca halkında büyük bir sevinç yaşattı. Çatalca halkı deprem bölgesi yaralarının sarılması için çok büyük mücadele veren Başkan Mesut Üner’in aynı zamanda Çatalca’nın kronik sorunlarının çözümü içinde gösterdiği özveri için çok teşekkür ettiler.

 

Çatalca’ya yeni otopark müjdesi sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; “Geçtiğimiz haftalarda 300 araçlık kapalı katlı otoparkımızın yapımını tamamlayıp, sizlerin hizmetine sunduğumuzu müjdelemiştik. Bugünde, çarşıda otobüs durakları mevkiimizde (Hamza’nın Kahvesi Yanı ) 60 araçlık bir #otopark daha siz kıymetli halkımıza iki hafta içinde tamamlanacağını, en kaliteli hizmeti hak eden kıymetli Çatalca müjdeliyoruz. Böylelikle otopark sorunu Çatalca’mızda tarih oldu. Hayırlı olsun.” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.