enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KÜÇÜKÇEKMECE ÇOCUK MECLİSİ, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ İÇİN TOPLANDI

KÜÇÜKÇEKMECE ÇOCUK MECLİSİ, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ İÇİN TOPLANDI
19.11.2016
121
A+
A-

Küçükçekmece Çocuk Meclisi, Dünya Çocuk Hakları Günü özel oturumunda bir araya geldi. Küçükçekmece Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, çocukların sorunları ve hakları konuşuldu.

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Ekin Akkanat başkanlığında toplanan çocuk meclisinde, Akkanat, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Çocuk Hakları Bildirisini okuyarak, evrensel çocuk haklarına dikkat çekti.

SURİYELİ ÇOCUK SÖZLERİYLE DUYGULANDIRDI

Suriyeli Enes Mahalli isimli çocuğun konuşması ise meclis üyeleri ve izleyenleri duygulandırdı. Mahalli, meclise “ Savaş en çok çocukları vurur. Gece saat 3’te kamyonla savaştan kaçan bir çocuk olarak karşınızdayım. Çocuklar için savaş demek başka bir ülkenin çocuk meclisinde barış istemektir” sözleriyle seslendi.

Enes Mahalli’ye meclis başkanı Ekin Akkanat çiçek takdim etti. Toplantının ardından meclis üyeleri, komisyon çalışmalarında bulundu. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.